Инфо

20. август 2015.20. авг 2015.
Летња Школа енглеског језика и одбојке у Основној Школи ,,Мајур“

ОД ИГРЕ ДО ЗНАЊА

Од игре до знања је био мото прве Летње школе енглеског језика и одбојке, која је одржана у Основној школи ,,Мајур“ у Мајуру од 17. до 21. августа.
Тридесет три ученика од В до ВИИИ разреда из Мајура и Штитара показало је изузетну мотивисаност, посвећеност, самосталност и креативност у раду. Знање енглеског језика је усавршено посебним методама и потпуно је остварено развијање и неговање спортских и животних вредности кроз одбојку.
На часовима енглеског језика ученици су са задовољством правили мапе ума на задате теме, сарађивали у групном раду, учили вежбе концентрације, вежбали савршено памћење...
Полазници су кроз мини одбојку лакше савладали основне одбојкашке елементе. Кроз велики број кретања утицало се на побољшање њихових физичких способности. Као основно, поштујући правила игре, поштовали су и основно спортски правило, а то је фер игра.
Деца су се доста дружила, били су упућени једни на друге, учили су једни од других. Рад летње школе је у просторном, финансијском и сваком другом смислу подржала Основна школа ,,Мајур“. Рад предавача је био волонтерски и са задовољством је реализован сваки час. Идејни творци овог вида дружења са младима Јелена Станковић, наставник енглеског језика и Петар Симић, наставник физичке културе су уверени да ће овај вид образовања деце постати традиција школе у Мајуру.
Летњу школу енглеског језика и одбојке реализовали: Јелена Станковић, наставник енглеског језика, Марија Богдановић, наставник енглеског језика, Петар Симић, наставник физичке културе


Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa