20. avgust 2015.20. avg 2015.
Letnja Škola engleskog jezika i odbojke u Osnovnoj Školi ,,Majur“

OD IGRE DO ZNANjA

Od igre do znanja je bio moto prve Letnje škole engleskog jezika i odbojke, koja je održana u Osnovnoj školi ,,Majur“ u Majuru od 17. do 21. avgusta.
Trideset tri učenika od V do VIII razreda iz Majura i Štitara pokazalo je izuzetnu motivisanost, posvećenost, samostalnost i kreativnost u radu. Znanje engleskog jezika je usavršeno posebnim metodama i potpuno je ostvareno razvijanje i negovanje sportskih i životnih vrednosti kroz odbojku.
Na časovima engleskog jezika učenici su sa zadovoljstvom pravili mape uma na zadate teme, sarađivali u grupnom radu, učili vežbe koncentracije, vežbali savršeno pamćenje...
Polaznici su kroz mini odbojku lakše savladali osnovne odbojkaške elemente. Kroz veliki broj kretanja uticalo se na poboljšanje njihovih fizičkih sposobnosti. Kao osnovno, poštujući pravila igre, poštovali su i osnovno sportski pravilo, a to je fer igra.
Deca su se dosta družila, bili su upućeni jedni na druge, učili su jedni od drugih. Rad letnje škole je u prostornom, finansijskom i svakom drugom smislu podržala Osnovna škola ,,Majur“. Rad predavača je bio volonterski i sa zadovoljstvom je realizovan svaki čas. Idejni tvorci ovog vida druženja sa mladima Jelena Stanković, nastavnik engleskog jezika i Petar Simić, nastavnik fizičke kulture su uvereni da će ovaj vid obrazovanja dece postati tradicija škole u Majuru.
Letnju školu engleskog jezika i odbojke realizovali: Jelena Stanković, nastavnik engleskog jezika, Marija Bogdanović, nastavnik engleskog jezika, Petar Simić, nastavnik fizičke kulture


Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa