Инфо

20. август 2015.20. авг 2015.
НОВИ ВЕЛИКИ УСПЕСИ АКАДЕМИЈЕ РАЂ

САРАДЊА У ОБОСТРАНОМ ИНТЕРЕСУ

Протекли викенд је био више него успешан за Фудбалску Академију РАЂ. Са две успешне активности, Академија РАЂ је наставила серију успеха у раду и резултатима, започету почетком године, када је Академија званично започела свој рад.
Најпре је Академија, у петак, на позив Канцеларије за младе и Савеза за спорт и омладину из Малог Зворника, учествовала на турниру за млађе селекције са генерацијом играча рођених 2005. године. У јакој конкуренцији, тим Академије РАЂ је без пораза освојио титулу победника оставивши иза себе Дрину из Зворника, Лозницу, домаћу екипу Јединства и друге. Најбољи стрелац турнира је био Никола Дивљаковић а најбољи голман Огњен Петровић из Академије РАЂ.
У недељу и понедељак, Академија РАЂ је угостила 15-ак дечака из школе фудбала Челик из Добоја, српске, бошњачке и хрватске националности. Све се десило након учешћа Академије РАЂ на Међународном турниру у Добоју крајем јуна, када је Академија супериорно освојила титулу у конкуренцији 2004. годишта, без пораза и примљеног гола. Академија је узвратила гостопримство, које је имала у Добоју, тако што је организовала дводневно дружење гостију из Добоја и младих фудбалера из Крупња у нашем граду.
Две школе фудбала успоставиле су сарадњу у обостараном интересу, размењена су искуства, информације, планови и направљени договори о сарадњи у будућности у обостраном интересу. Доказ тога је план да већ до краја године 50-ак дечака из Крупња борави неколико дана у Добоју у организацији ОФК Челик.
(Званична интернет презентација

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa