20. avgust 2015.20. avg 2015.
NOVI VELIKI USPESI AKADEMIJE RAĐ

SARADNjA U OBOSTRANOM INTERESU

Protekli vikend je bio više nego uspešan za Fudbalsku Akademiju RAĐ. Sa dve uspešne aktivnosti, Akademija RAĐ je nastavila seriju uspeha u radu i rezultatima, započetu početkom godine, kada je Akademija zvanično započela svoj rad.
Najpre je Akademija, u petak, na poziv Kancelarije za mlade i Saveza za sport i omladinu iz Malog Zvornika, učestvovala na turniru za mlađe selekcije sa generacijom igrača rođenih 2005. godine. U jakoj konkurenciji, tim Akademije RAĐ je bez poraza osvojio titulu pobednika ostavivši iza sebe Drinu iz Zvornika, Loznicu, domaću ekipu Jedinstva i druge. Najbolji strelac turnira je bio Nikola Divljaković a najbolji golman Ognjen Petrović iz Akademije RAĐ.
U nedelju i ponedeljak, Akademija RAĐ je ugostila 15-ak dečaka iz škole fudbala Čelik iz Doboja, srpske, bošnjačke i hrvatske nacionalnosti. Sve se desilo nakon učešća Akademije RAĐ na Međunarodnom turniru u Doboju krajem juna, kada je Akademija superiorno osvojila titulu u konkurenciji 2004. godišta, bez poraza i primljenog gola. Akademija je uzvratila gostoprimstvo, koje je imala u Doboju, tako što je organizovala dvodnevno druženje gostiju iz Doboja i mladih fudbalera iz Krupnja u našem gradu.
Dve škole fudbala uspostavile su saradnju u obostaranom interesu, razmenjena su iskustva, informacije, planovi i napravljeni dogovori o saradnji u budućnosti u obostranom interesu. Dokaz toga je plan da već do kraja godine 50-ak dečaka iz Krupnja boravi nekoliko dana u Doboju u organizaciji OFK Čelik.
(Zvanična internet prezentacija

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa