Инфо

24. септембар 2015.24. сеп 2015.
ЏИЈУ ЏИЦА: КЛУБ ПАНТЕР

ИЛИЋ БАЛКАНСКИ ВИЦЕШАМПИОН

Протеклог викенда од 25.-27. септембра у Бања Луци је одржано “12. Ју Јутсу Балканско првенство” и Светско првенство- категорија нада у организацији ЈЈИФ (Ју Јитсу Интернатионал Федератион), ЕЈЈУ (Еуропеан Ју Јитсу Унион), ЈЈБФ (Ју Јитсу Балкан Федератион) и Ју Јитсу Савеза Републике Српске.
Укупно је учествовало 520 такмичара из двадесет земаља: Словенија, Италија, Немачка, Данска, Пољска, Аустрија, Румунија, Белгија, Русија, Украјина, Израел, Кипар, Турска, Грчка, Бугарска, Хрватска, Црна Гора, БиХ, Република Српска и Србија. На овом јаком такмичењу је учествовало и шест такмичара репрезентације Србије који су укупно освојили пет медаља; два злата и три сребра.
- Испред нашег клуба и града Шапца такмичио се Борисав Илић, државни првак у категорији до 62 кг, који је укупно у својој категорији имао јаких једанаест противника који су такмичари у европском и светском врху овог спорта. Успео је да се избори до финала где је за само један поен изгубио златну медаљу и то техничком грешком. У свим категоријама су били одлични и искусни такмичари са којима смо се одлично носили иако нам је ово прво овакво такмичење, стекли смо и једно велико искуство из којег ћемо извући све најбоље и правити нове тактике за предстојећа такмичења, већ следећи викенд очекује нас Куп Србије где ћемо учествовати са пар наших добрих такмичара, изјавио је Милан Вујасин тренер клуба Пантер.
Нови велики успех шабачког спорта.
С.К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa