Инфо

8. октобар 2015.8. окт 2015.
КАРАТЕ: КЛУБ ШАБАЦ

ЖЕЉКУ И СТЕФАНУ СРЕБРО

Шотокан карате до Уједнињених нација СКДУН у Суботици био је домаћин 23. Светског првенства у каратеу и осмог КОХАИ Светског купа. У конкуренцији 37 држава са преко 2.000 такмичара радило се на десет татамија а заступљене су биле све старосне категорије и код дама и у мушкој конкуренцији.
За репрезентацију Србије из клуба Шабац наступали су: Теодора Макевић, Игњат Веселиновић, Ана Пајић, Жељко Милутиновић, Тијана Шајиновић, Теодора Митрић, Ивана Рајић, Стефан Гвозденовић и Анастасија Летић.
- Задовољан сам наступом и наравно постигнутим резултатима мада би било комплетније да смо освојили још три медаље а било је на дохват руке. Град Шабац је богатији за две сребрне медаље и једну бронзу и то нас испуњава и налаже рад и само рад, говорио је тренер КК Шабац Дејан Дашић.
Сребро су освојили Жељко Милутиновић пионир у катама појединачно и Стефан Гвозденовић кадет у истој дисциплини. Бронзу је изборио ката микс тим у саставу Тијана Шајиновић, Игњат Веселиновић и Ивана Рајић. Вредан је наступ и осталих бораца. Ана Пајић је стигла до четвртог места, Теодора Макевић петог а Тијана Шајиновић је испала у пред финалном кругу. Теодора Митрић је елиминисана у другом кругу, Анастасија Летић је била шеста а Игњат Веселиновић пети.
Такмичењу је присуствовао и председник КК Шабац Бојан Средојевић.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa