Инфо

29. октобар 2015.29. окт 2015.
НОВА ИЗНЕНАЂЕЊА ИЗ “ЧАРОБНЕ КУЈНИЦЕ”

НАКОН РУЧКА СЛАНА СОБА

Ресторан домаће кухиње “Чаробна кујница” навикао је своје кориснике на различита изненађења и поклоне. Сада ће свако ко поручи фемили оброк добити третман за целу породицу у сланој соби у салону лепоте “Есенца”.
Фемили оброци за три или четири особе садрже комплетан здрав кувани ручак и салату, а по цени од 880 до највише 1.400 динара може јести цела породица. “Чаробна кујница” мисли и на оне који посте, па у својој понуди има и посни фемили оброк.
Осим куване хране, “Кујница” има богату понуду и за љубитеље фаст фуда, а уколико немате времена да их посетите, све доносе на кућну адресу. Налазе се и даље на старој адреси у Зеленом венцу.
Менаџмент “Кујнице” жели да пружи могућност свима који живе ужурбано и немају увек времена да за своју породицу кувају, да могу да поједу квалитетан и укусан оброк, по приступачној цени. Третман у сланој соби је још један од начина да допринесу побољшању живота својих суграђана.
Слана соба користи се за различите терапеутске сврхе. Ефикасна је код проширења капацитета плућа, комплетне детоксикације организма, смирује и опушта. Благотворно делује на рад срца, крвни притисак и стање коже. За пун ефекат препоручује се 10 до 15 третмана у трајању од 40 минута.
Закуп собе у салону “Есенце” кошта 1.200 динара за целу породицу, односно 300 динара за дете и 650 за одраслу особу. Ако одмах желите да уплатите 10 третмана нуде погодност, за децу би то износило 2.500 динара, а за одрасле 5.500 динара.
Такође, уз сваку масажу у салону “Есенце” добијате једну оброк салату у “Кујници”. Тако, након опуштања у салону лепоте можете појести цезар салату, салату са туњевином или једну од две врсте грчке салате.
Салон лепоте још нуди и стандардне третмане депилације, маникира и соларијум. Налазе се у улици Краља Милана бр. 44 (некадашњој Партизанској).

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa