29. oktobar 2015.29. okt 2015.
NOVA IZNENAĐENjA IZ “ČAROBNE KUJNICE”

NAKON RUČKA SLANA SOBA

Restoran domaće kuhinje “Čarobna kujnica” navikao je svoje korisnike na različita iznenađenja i poklone. Sada će svako ko poruči femili obrok dobiti tretman za celu porodicu u slanoj sobi u salonu lepote “Esenca”.
Femili obroci za tri ili četiri osobe sadrže kompletan zdrav kuvani ručak i salatu, a po ceni od 880 do najviše 1.400 dinara može jesti cela porodica. “Čarobna kujnica” misli i na one koji poste, pa u svojoj ponudi ima i posni femili obrok.
Osim kuvane hrane, “Kujnica” ima bogatu ponudu i za ljubitelje fast fuda, a ukoliko nemate vremena da ih posetite, sve donose na kućnu adresu. Nalaze se i dalje na staroj adresi u Zelenom vencu.
Menadžment “Kujnice” želi da pruži mogućnost svima koji žive užurbano i nemaju uvek vremena da za svoju porodicu kuvaju, da mogu da pojedu kvalitetan i ukusan obrok, po pristupačnoj ceni. Tretman u slanoj sobi je još jedan od načina da doprinesu poboljšanju života svojih sugrađana.
Slana soba koristi se za različite terapeutske svrhe. Efikasna je kod proširenja kapaciteta pluća, kompletne detoksikacije organizma, smiruje i opušta. Blagotvorno deluje na rad srca, krvni pritisak i stanje kože. Za pun efekat preporučuje se 10 do 15 tretmana u trajanju od 40 minuta.
Zakup sobe u salonu “Esence” košta 1.200 dinara za celu porodicu, odnosno 300 dinara za dete i 650 za odraslu osobu. Ako odmah želite da uplatite 10 tretmana nude pogodnost, za decu bi to iznosilo 2.500 dinara, a za odrasle 5.500 dinara.
Takođe, uz svaku masažu u salonu “Esence” dobijate jednu obrok salatu u “Kujnici”. Tako, nakon opuštanja u salonu lepote možete pojesti cezar salatu, salatu sa tunjevinom ili jednu od dve vrste grčke salate.
Salon lepote još nudi i standardne tretmane depilacije, manikira i solarijum. Nalaze se u ulici Kralja Milana br. 44 (nekadašnjoj Partizanskoj).

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa