Инфо

12. новембар 2015.12. нов 2015.
ГРАДСКИ ОДБОР ЛИБЕРАЛНО ДЕМОКРАТСКЕ ПАРТИЈЕ

ИЗБОРНА СКУПШТИНА МЛАДИХ

Млади Градског одбора Либерално демократске партије у Шапцу у понедељак су одржали конференцију за медије на којој су најавили расписивање изборне скупштине младих за почетак 2016. године.
-По Правилнику о Локалној организацији Либерално демократске партије у Шапцу избори за Скупштину младих расписују се најмање месец дана пре истека мандата актуелног руководства. Сваки члан од 18 до 26 година има право да се кандидује, да буде биран и да бира актуелно руководство, а услов који треба да испуни јесте да је члан партије најмање месец дана пре одржавања Скупштине. Ово је јединствен пример да је ЛДП једина као политичка партија у Србији која примењује овај начин избора где сваки члан има право да се кандидује, изјавила је Драгица Милосављевић чланица Градског одбора и координаторског тима Младих.
-Данас живимо у земљи у којој се купују дипломе, велики број младих људи има жељу да оде из наше земље. По анкетирању које смо спровели преко 80 одсто младих људи сматра да ништа не може да промени у својој околини и животу. Зато сматрамо да је јако важно укључити што већи број младих у друштвено политички живот и на тај начин заједничким снагама и енергијом коју млади имају променимо актуелну политичку ситуацију у нашој земљи. Глас младих се мора чути и зато позивам све младе да се укључе у дневно политичка збивања и на тај начин без компромиса уђемо у решавање проблема, изјавила је Наила Мехмедовић чланица Градског одбора ЛДП Шабац и бивша координаторка Младих ЛДП Шабац.
За координатора Младих услов да се кандидује је 20 одсто потписа чланова Младих ЛДП, а за члана градског одбора Младих одсто потписа чланова.
Радно тело које ће учествовати у организовању Скупштине је досадашње руководство Младих, које чине Наила Мехмедовић, Петар Цвејић, Драгица Милосављевић и Ружица Степић.
Сви заинтересовани млади који желе да се активирају, да се кандидују или буду кандидовани, могу да се јаве у просторије Либерално демократске партије сваког радног дана од 10.00 до 16.00 часова у улици Господар Јевремова 25 (пролаз после Прве народне апотеке у Пешачкој зони) или на мејл лдпсабацЖгмаил.цом или на друштвеној мрежи фацебоок на званичном профилу ЛДП Шабац.
На конференцији за медије учествовали су: Наила Мехмедовић и Драгица Милосављевић чланице Градског одбора ЛДП као и Јелена Товитовић Секретар градског одбора ЛДП у Шапцу.
ГО Либерално демократске партиј&

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa