Инфо

12. новембар 2015.12. нов 2015.

Дипломе првацима - пливаЧима

У оквиру програма „Шабац, град без непливача“, ддобили су дипломе о положеном испиту из пливања прваци шабачких основних школа. То је друга генерација ђака која је прошла бесплатну обуку на Градском базену. Покровитељ пројекта „Шабац, град без непливача“ је Град Шабац.
Градоначелник Шапца Небојша Зелеленовић истакао је да је полагање испита из пливања добра прилика да се подсетимо зашто је Градски базен у Шапцу саграђен.
- Више од 300 ђака првака данас полаже пливање. Срећан сам када видим велики број родитеља који су дошли да подрже своје малишане. Базен смо саградили да би објекат живео и имао кориснике свих узраста. Поред обуке пливања, на базену имамо и квалитетне ватерполо утакмице и пливачка надметања. Разговарао сам са замеником градоначелика Немањом Пајићем и о здравственим програмима који би требало да се спроводе на Градском базену, рекао је градоначелник Зеленовић и додао да је Градски базен у Шапцу најјефтиније и најбрже саграђен базен у земљи, са најрационалнијим управљањем.
Обука непливача се наставља почетком децембра, када ће бесплатне часове на Градском базену проћи садашњи “трећаци”. Курс пливања се састоји од 20 часова и завршава се полагањем. Групе броје од 15 до 20 малишана и свака има тренера и помоћника. Ђаци који успешно положе пливање добијају дипломе.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa