Инфо

26. новембар 2015.26. нов 2015.
РУКОМЕТ

АНА РАДОВИЋ ДО 2018. У “МЕДИЦИНАРУ”

Да ЖРК “Медицинар” најозбиљније води рачуна о својим дугорочним клупским плановима доказује и договор постигнут пре неколико дана са најбољом играчицом и капитеном екипе, вансеријском Аном Радовић.
Шабачка екипа има ту врсту привилегије да у њеним редовима наступа освајач сребрне медаље са ОИ у Лондону, освајач титуле Европског првака у клупској и репрезентативној конкуренцији и 2 трофеја победника Купа купова као и медаљу са Медитеранских игара и то све са екипом из Подгорице. Такав трофејни играч је јединствен у нашој Супер рукометној лиги.
У разговору за наш лист она каже: “Поникла сам у овом клубу, који ове године прославља 40 година постојања. Прошла сам све клупске селекције а са 13 година заиграла за прву екипу. Са девојкама из каснијег периода имамо два учешћа у Челенџ купу, што је и прво учешће шабачке екипе у неком европском такмичењу.
После одличних игара у “Медицинару” екипа “Будућности” из Подгорице је показала интересовање за моје играчке услуге. Одлазим тамо и проводим 8 незаборавних сезона у којима сам освојила све што може да се освоји у рукомету. Потом одлазим у Данску и тамо наступам једну сезону. После толико година одлучујем да се вратим у свој Шабац и свој “Медицинар” где сам и почела.
Затичем клуб у И лиги, да би одмах у тој сезони после доигравања у мини-лиги успеле да се заслужено пласирамо у Супер рукометну лигу Србије за жене, где већ успешно наступамо другу сезону. Сви моји будући планови везани су за Шабац и мој “Медицинар”. Желим да екипи и овој младој плејади играчица пружим сву помоћ како би оне стасале и постале прави играчи а самим тим и екипу поставимо на здраве ноге и омогућимо дугорочно функционисање клуба.
По завршетку каријере желим да се бавим тренерским позивом јер сматрам да имам шта да покажем у овом спорту коме сам и сама посветила цео свој спортски живот” – завршава Ана Радовић, велики спортиста са ових простора.
Д.Митрић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa