Инфо

10. децембар 2015.10. дец 2015.
КОМПАНИЈА „ФОРМА ИДЕАЛЕ“ ОШ „СВЕТИ САВА“ УРУЧИЛА СПЕЦИЈАЛНУ НАГРАДУ ОСВОЈЕНУ НА ЛИКОВНОМ КОНКУРСУ

НАЦРТАЈ, ОБОЈИ, ОСВОЈИ

Протеклог уторка осам лејзи бегова стигло је у васпитно-образовну установу која се брине о деци са сметњама у развоју. По речима директорке Снежане Радовановић они ће итекако добро доћи за опремање преко потребне сензорне собе
Све ученике ОШ „Свети Сава“ протеклог уторка обрадовала је посета представника Компаније „Форма Идеале“. Захваљујући учешћу на регионалном Ликовном конкурсу „Нацртај, обоји, освоји“ шабачким ученицима припала је специјална награда. Конкуренција, по речима Николе Ружичића, ПР менаџера „Форма Идеале“, била је велика с обзиром да је од четрдесет пет хиљада пристиглих радова требало изабрати стотинак најбољих.
- Суграђани треба да буду јако поносни на ову децу која су у веома тешкој утакмици освојила специјалну награду на нашем регионалном Ликовном конкурсу. Нама је јако драго што смо, пре свега као организатори, као неко ко је покровитељ овог конкурса већ четврти пут, у прилици да овакав тип награде додељујемо. Веома нам је драго што имамо част да окупимо путем овог конкурса сву децу без икакве дискриминације, без икаквих подела, како са села, тако и из града, децу из редовних и школа са посебним режимом образовања, из Србије и региона, у једном задатку, циљу. А тај задатак је да на почетку школске године, говорим пре свега о предшколцима и првацима, пруже на старту свог образовања све оно што имају у својим малим главама, својим малим срцима. Да нам покажу шта је то што деца доносе свима нама. А за све нас, и компаније и појединце, то је велика обавеза да у осмогодишњем, дванаестогодишњем или дужем периоду одрастања и васпитања, дамо максимални подстрек и полет тој деци да заиста одрасту у квалитетне људе и све своје таленте искажу на прави начин. Трудићемо се да сваке године будемо у прилици да организујемо конкурс и на тај начин усрећимо децу која нас окружују у свим градовима широм Србије и региона – поручио је Ружичић.
У прилог освојеној специјалној награди иде чињеница да су додељене само три и то још једној школи у Србији, као и школи у Прилепу, Македонији.
- Награда нам значи из више разлога. Прво, као нека мотивација и мотив. Самим учешћем на конкурсу постали смо препознатљиви. За школу „Свети Сава“ чуло се чак у Крагујевцу. То је доказ да има неко ко брине о тој деци. Сама награда, специјална награда, лејзи бегови, нешто је што смо тражили у смислу опремања собе за сензорну фибрацију. Кроз конкурс смо их и добили тако да ће у сваком случају ове фотеље имати своју функцију и самим тим повећати удобност ученика – изјавила је директорка школе Снежана Радовановић.
А да су лејзи бегови удобнији од школских столица потврдили су и сами ученици обрадовани наградом за коју су се изборили на најбољи могући начин – сопственим ликовним радовима на тему „Моја соба“.
О. Г.

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa