Инфо

10. децембар 2015.10. дец 2015.
АТЛЕТИКА: КЛУБ СПРИНТ

ШЕСТ ТИТУЛА И 12 МЕДАЉА

Протеклог викенда у Новом Саду одржан Митинг отварања дворанске сезоне. Атлетичари бадовиначког Спринта су постигли уједно и најбрже трке, али и највреднији резултат такмичења.
Појачања клуба у прелазном року већ су почела да се истичу и то на првом месту Грновић Александар са најбржим временом ове сезоне у Србији са 7.15 секунди на 60 метара. Међутим, још бољи резултат Грновић је направио на даљу са 7.05 и тиме обећао још вредније резултате за две недеље на седмобоју. Сјајни су били још и Кристина Петровић са личним од пола метра на даљу (4.94 центиметара) и убедљивом победом на вису (153 и одличан покушај на 158 цм). Слободан Лукић је освојио друго место на даљу са поприлично великим личним рекордом и скоком од 5.59 цм, док се Михаило Живковић значајно померио у бацању кугле и његов лични сад износи 10.58. Марија Живановић је имала сјајну трку на 300 м у дворани, док је Мина Јевтић била на нивоу својих најбољих резултата, као и Паунић Тамара.
- Очекује нас две лагане недеље и вишебој за крај 2015. године, изјавио је најуспешнији јуниорски тренер у Србији, Иван Ђинић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa