Инфо

14. јануар 2016.14. јан 2016.

*ЧИВИЈАШКИ ’ОРОСКОП*

Јарац
Као и сваке године, у ово време имате проблема са исхраном. Нове године, Божићи, славе. Није у реду да користите телохранитеље да би утврдили квалитет и исправност намерница које конзумирате. Неће вас нико, није добро да сте параноични. Важан је посао пред вама и концентришите се на то. У љубави пата карте, чувајте то што имате.
Ован
Таман сте се смирили, и сами са собом, а и са другима. Помислили сте, ето добро, кад оно – моша. Морали сте да одговорите, нисте могли да издржите. И то још коме, високом и увеженом госту. Станите мало, за име Бога, пустите друге да трче пред руду. Ионако, прати вас лош глас. Лепота коју носите је за медаљу, као и здравље. Мало се причувајте прехладе.
Бик
Манте се узалудног посла. Не спајајте оно што се спојити не може. Посветите се својим, најближим, а за остале не марите. Па, како прођете, прошли сте. Јесте да већина вас живи у истој згради, али свако својим путем, молим, па ком опанци, ком обојци. Здравље вас служи, нисте много изложени активностима на улицу, а љубав стандардно.
Лав
Позната је ваша страст ка клађењу, али вам звезде нису наклоњене. Нарочито када су у питању ваша два фаворита. На уложених хиљаду динара на победу Новака Ђоковића на Аустралиан опену добићете неколико динара више. Можда да се кладите на то да ће да узме сва четири Гред слема, то има смисла, али и ту је мала квота. Ако додате још и злато у Риу, е то је друга песма. Када је реч о Реал Мадриду, ту се само кладите на пенале и +5 голова. Зидан је то.
Девица
Прекипело је и морали сте управо да браните колеге и професију. Толико је догорело до ноктију. Свака част, респект до неба. Сада више није важно да ли ће то имати неку последицу или не, али требало је имати петљу и то урадити. У неким срећнијим срединама, за ово шта сте урадили следила би заслужена награда и признање. Остаје, овако, стрепња да цела прича заврши у другом смеру. Зна се у чијим рукама је и нож и погача.
Вага
Немојте да одустајете од својих планова. Колико год да је тешко. Иако је до сада било привилегија, неких ситних, за то што желите да учините, тај што их укида – такве мајка више не рађа. Ви имате свој пут и тога се прдржавајте. Наравно, ово има сврху само ако имате подршку свог партнера.
Шкорпија
Велика је дилема пред вама. Један посао сте завршили, а за други вас зову. Овај други је дужи, и он траје и траје. Имали бисте све покривено – плату, минули рад, социјално, здравствено, пензионо. Мало ли је. Проблем је у томе што је други посао главни конкурент првом послу, и ту може да избије куршлус. Саберите све и одузмите шта се мора, и преломите. Само једном се живи, а публицитет није за бацање.
Стрелац
Странци рођени у овом знаку ове недеље неће имати среће. Прошли пут је неко од њих добио држављанство, али сада то није случај. Јесте да су се Срби испрсили као добри домаћини, али није требало да идете и код оних других домаћина. Изнервирали сте оне прве, а још сте и свашта нешто причали. Водите, брате, своју бригу, пустите друге да се муче и без вас. Код куће је ситуација управо онаква каква би требало да буде.
Рак
Нове околности вам иду на руку. Оће вас та фотеља, никако да „зглајзнете“. Остаћете у њој барем до краја маја. Незаменљиви сте. А, то што се неки буне, пустите то. Пси лају, каравани пролазе. Зар вам аплауз који недавно добисте не говори више од тога. У крајњој линији и да одете, имате ви златан занат у рукама.
Рибе
Свашта сте пробали да будете, али не вреди. Ни директор ни келнер. Ово друго вам никако не полази за руком. Велики овал, мало ћевапа, пуно гладних уста. Да радите 24 сата дневно, без сна и паузе, не можете да постигнете. Држте се ви онога шта најбоље знате. Доносите судбоносне одлуке, али када је донесете неку одлуку, нека тако и буде, а не оће...неће...
Близанци
Љубав је код вас на прво месту, какав посао, какве паре. Зар не радите толико тога за „Џ“ и за партију. Уловили сте премију, ретко ко тако добро прође. Ни та разлика у годинама није толико важна, нити што комшилук прича о томе. Проблем јесте што породица те премије не гледа благонаклоно на ову везу. Временом ће све доћи на своје.
Водолија
За вас наступа релативно миран период у којем је сасвим могуће да остварите и видан напредак. Не кажемо да ћете бити у прилици да купите стан од 380 евра по квадратном метру, јер то још никоме није пошло за руком - јесте обећано, али још није реализовано. Биће других ствари. Замислите само шта ће тек у наредном периоду да буде могуће, тамо негде до краја априла.
ПС Један Лав од следећег броја писаће за „Глас Подриња“, сваке друге недеље. Какав Лав? Страшан Лав. Видећете.
Н.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa