Инфо

28. јануар 2016.28. јан 2016.
КМФ „БЕЛАТОРЕС“ НАСТАВЉА РЕГИОНАЛНУ ЛИГУ „ДРИНА“

ДруголигаШке амбиције

Шабачки играчи футсала, клуб „Белаторес“, наставља Регионалну лигу „Дрина“ предстојећег викенда. Сигурни на врху, носе улогу првог фаворита за пласман у Другу лигу. Очекује их, најпре, гостовање у Бајиној Башти, а потом и трећи круг који ће дати одговор о учеснику баража.
Претходне сезоне, шабачки „Белаторес“ се формирао. Кроз такмичење у Регионалној лиги консолидовао, организационо и играчки јачао, а већ у другој такмичарској сезони наметнуо се квалитетом и играма које су га довеле на врх табеле.
- Фантастичан други део 2015. године за нас. Довели смо Марка Савића за тренера, заједно смо формирали екипу, а његов студиозан и предан рад, донео је мотивисан и квалитетан састав, бољи од свих ривала. Само два ремија и седам победа говоре за себе, а чак и у тим утакмицама могли смо да славимо ““ истиче председник клуба, Ђорђе Мелцер.
Футсал је код нас аматерски спорт. Тренинзи су зависили од пословних обавеза играча и тренера, али су припреме и поред тога биле успешне, истичу у клубу.
- Планове смо испунили, састав сачували, близу смо ангажовања још једног играча, те нема разлога да мењамо шампионске амбиције. Појачали смо састав и оформили омладинску селекцију. Циљ је Друга лига, имамо квалитет за њу, али то морамо потврдити на терену ““ додаје тренер Савић.
У суботу, Шапчани гостују у Бајиној Башти, чиме ће бити окончан други, а потом следи жреб за трећи круг, где ће, као лидери, играчи „Белатореса“ имати меч више у Шапцу. Најбољи тим ће се пласирати у бараж где га очекују дуели против најбољег тима групе „Морава“, што ће, највероватније, бити „Пожаревац“.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa