Инфо

28. јануар 2016.28. јан 2016.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ВЕЛИКО ПРИЗНАЊЕ УЧЕНИЦИ ПОСАВОТАМНАВСКЕ СРЕДЊЕ ШКОЛЕ

МИЛИЦА МЕЂУ ОДАБРАНИМА

Милица Шимоновић, ученица средње Посавотамнавске школе, нашла се у конкуренцији око 264 школа међу 17 добитника Светосавске награде која је напокон стигла у малу средину. Ведра особа, неуморна и силно посвећена хуманитарном раду понос је општине Владимирци, својих Лојаница и оца Стевана који се итекако уткао у њен раст до узор ученице. Признање добијено у Влади Србије из руку министра Срђана Вербића много значи каже скромна девојчица.
- Било је импресивно наћи се у таквом друштву и заступати своју општину и бројне таленте у њој. Исписала сам једну страницу задовољства а по завршетку средње школе намеравам уписати Психологију и тако заокружити оно што вољим уз хуманитарни рад којем сам посвећена, каже скромна и омиљена ученица и понос Посавотамнаве.
Директор школе Милан Исаиловић истиче да је школа урадила колико је могла да створи услове за овакав успех, који је изнад свега печат дела саме Милице.
- Она је стварно за дивљење, радна, предана, са јасним циљем и ми смо поносни што стасава у нашој средини. Помажемо колико можемо да се посвети и хуманитарном раду па слика успеха заокружују. Општина је добила јунака и узор и то је немерљиво. Наша Милица међу одабранима у Србији скоро да се не верује пошто ни бројне велике средине нису добиле то признање. За Милицу Шимоновић ће се тек чути у то не треба сумњати, каже поносни директор школе.
Муњевито је прострујала вест о награди па су нас на сваком кораку упућивали на Милицу. Нешто што се само сневало је стварност а, Милица јунакиња у данима када се итекако прича и ради за младост општине Владимирци.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa