Инфо

28. јануар 2016.28. јан 2016.
ХОТЕЛ “ЕУФОРИА“ ОД ПРОЛЕЋА СА ШИРИМ КАПАЦИТЕТОМ И НОВИМ САДРЖАЈИМА

ПОНУДА ЈЕДИНСТВЕНА А УСЛУГА ВРХУНСКА

Када отворите хотел сигурно не очекујете да након само пар дана огромне поплаве задесе целу земљу. Ипак, у случају хотела “Еуфориа“ показало се да не мора свака катастрофа бити лош знак. За нешто више од годину и по, колико постоје, угостили су званице више од 150 различитих славља. Оно што је најбитније, постали су препознатљиви као место где ћете добити врхунску услугу, уз пристојну цену.
Првих годину дана није било лако. Учили су, бележили губитке, али и напредовали, па се сада ради и на проширењу. Планирано је да од пролећа почне са радом “Финка Еуфориа“, намењена превасходно, млађој популацији. Поред тога, повећавају и смештајне капацитете, за још осам апартмана.
-Задовољни смо резултатима у 2015. години. Људи су код нас препознали поштену услугу. Све што се договоримо биће испуњено. Поред сале за издавање и кафића који је на спрату, имамо двадесетак соба, од чега су три апартмана и две конференцијске сале, прича Драган Милинковић, власник “Еуфорие“.
Пословни људи и фирме су редовни гости. Када једном одрже презентацију овде, враћају се поново, а препоручују их и пословним партнерима. Поред простора тим “Еуфорие“, нуди и кетеринг, уз беспрекорну услугу. Често чују питања да ли је нека фирма из Београда била задужена за организацију, јер превазилазе локалне нивое очекивања.
Спортисти су такође међу честим гостима хотела. Планирају да им се у будућности посвете још више.
-Шабац постаје град спорта и ми видимо себе ту. Поред смештаја спортистима нудимо и исхрану прилагођену њиховим потребама. Локација нам је такође добра јер пружа издвојеност од града и мирно је, каже Драган Милинковић.
“Еуфориа“ се од осталих објеката у граду издваја и менијем, на ком није уобичајено, традиционална домаћа кухиња, него и италијански и кинески специјалитети, као и храна специфична за америчко подручје.
Другачија понуда хране, пића и музике били су и добра новогодишња препорука, па су били распродати аранжмани и за 31. и 1.
-Код нас ради млад тим, али неко са искуством увек све то надзире. Стално анализирамо где наша понуда још може да буде боља, истиче Милинковић.
Људима је највећи проблем да сврате први пут, јер мисле да су цене прилагођене луксузном изгледу. Међутим, буду пријатно изненађени, јер је “Еуфориа“ доста повољнија од других сличних објеката у граду.
Постигнута је и лепа сарадња са Градском управом, па су руски сликари и гости “Чивијаде“ били смештени овде.
Однедавно пружају и услугу достављања готових оброка фирмама. Близу 200 оброка дневно испоруче, углавном фирмама са којима и иначе сарађују, али и онима које им се налазе у близини. Ово ће, ипак остати споредна делатност.
Када се указала потреба да редовни гости, који свраћају на ручак, имају свој простор и у данима када је хотел издат за славља, родила се идеја о “Финка Еуфорији“. Иако је првобитна замисао била да објекат буде за мали број људи, временом се дошло до клуба у ком ће се одржавати концерти за 1.500 људи. План је да се једном месечно угости нека већа домаћа или регионална звезда. Осталим данима, објекат ће моћи да се користи за журке, матуре, рођендане, пена партије. Садржаће и базен, а како се на њему очекује углавном омладина, и мени ће бити прилагођен њима, па ће у понуди бити брза храна. Како се налази иза хотела “Еуфориа“ обезбеђиваће и приватност. Овај објекат биће потпуно јединствен у досадашњој понуди у Шапцу.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa