Инфо

4. фебруар 2016.4. феб 2016.
СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ ЗА РУКОМЕТАШИЦЕ ““ 13. КОЛО

Трећа у низу

ЖРК “Медицинар“ - ЖРК “Кучево“ 32:30 (18:17)
Сала Гимназије. Гледалаца 600. Судије: Секулић и Јовандић (оба Панчево). Делегат Јанковић (Земун). Седмерци: Медицинар 5 (4); Кучево 4 (4). Искључења: Медицинар 2, Кучево 10 минута.
ЖРК МЕДИЦИНАР: Враголић, Обреновић, Милошевић 3, Чворић, Мандић, Матић, Радовић (кап) 18 (3), Ручнов, Карић, Шимшић 15 одбрана, Ђурковић 3, Кукић, Бојанић 1, Нинковић 3, Андрић 4. Тренер: Ж. Кукић.
ЖРК КУЧЕВО: Петровић, Ђурковић, Милошевић, Јоксић, Ђорђевић Ј. 2, Станић 6, Ивковић, Кулић 2, Ђорђевић А. 2 Белић 7, Рајић, Павловић, Стојиљковић Д. 2. Гојковић (кап) 4, Стоиљковић Ј. 4. Тренер: Р. Ерић
Било је преокрета, гошће су пружиле више од максимума, али на крају, чим је домаћи тим добио више од једне расположене рукометашице, остварена је рутинска победа.
Била је то чудна утакмица у суботу у сали Гимназије. Домаће су биле апсолутни фаворити и када су већ у 4. минуту стекли предност од 3:0, деловало је да следи још један убедљив тријумф. Међутим, у наредних неколико минута следи потпуни преокрет. Серију праве гошће. Добре одбране Сандре Рајић доносе контранападе, лаку реализацију и већ у 7. минуту је 3:3, а у 9. минуту и 4:3 за Кучево. Читаво прво полувреме, гошће делују расположеније и свежије. Контролишу игру и резултат, а само захваљујући Ани Радовић, „Медицинар“ је имао резултатски прикључак. Ипак, разлику у квалитету наговештава завршница полувремена. Најпре домаће долазе до изједначења, а у последњој секунди првог дела, Нада Нинковић погађа за вођство на одмору 18:17. Нису биле лоше рукометашице Кучева ни у другом делу, али је од старта било јасно да све зависи од домаћих. Ана Радовић наставља невероватну серију из првог полувремена, али овај пут има подршку одличне Шимшић на голу, као и Ђурковић и Андрић у нападу. Предност од минималне постаје осетна и пењала се до плус пет. Коначних плус два, резултат су нешто опуштенијег наступа Шапчанки у последњих неколико минута, чиме су пружиле шансу Кучеву да смањи заостатак. „Медицинар“ остаје у плеј оф зони, а можда и кључну утакмицу у борби за плеј оф, игра у следећем колу у Инђији, против директног ривала.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa