Инфо

18. фебруар 2016.18. феб 2016.
У ХОЛИСТИЧКОМ ЈОГА ЦЕНТРУ „АНАНДА“ У НЕДЕЉУ 6. МАРТА ГОСТ ДР СЦИ. МЕД. НИНА БУЛАЈИЋ

МАКРОБИОТИКА У СЛУЖБИ ЗДРАВЉА

Др сци. мед. Нина Булајић, терапеут макробиотике и целовите исхране кроз холистички приступ здрављу, одржаће уводно предавање и интерактивну радионицу „Здрава исхрана и холистички приступ здрављу“ у недељу, 6. марта, од 17 часова у Холистичком јога центру „Ананда“.
- Људски организам није механизам сложен од делова који делују засебно, него целина која функционише по принципу условљености узајамног и складног суживота. Чим један део затаји, угрожена је целина. Холистички, целовити приступ здрављу је филозофија која узима у обзир целину, а не само поједине делове човека. Не лечи се само болест или одређени оболели орган, већ особа имајући у виду целовитост, односно недељивост њеног психичког, емоционалног, духовног и физичког тела.
Метода је заснована на традиционалним вештинама постизања здравља и дуговечности, допуњена модерним сазнањима и праксама из области биомедицинских наука и психологије. Придружите нам се како би стекли нова знања о адекватном приступу здрављу - поручују из Холистичког јога центра „Ананда“.
Током дво и по часовног дружења др сци. мед. Нина Булајић одговориће на многа питања: Како да се хранимо, крећемо, понашамо, живимо? Шта је потребно организму из хране у здрављу и болести? Како да унапредимо исхрану? Умемо ли да се опуштамо? Како да побољшамо проток енергије и ојачамо тело? Како да будемо самостални и заједно у здрављу и болести? Кроз индивидуалан и групни рад, из три деценије мултидисциплинарног образовања у конвенционалној и алтернативној медицини и рада са оболелима од канцера, дијабетеса, аутоимуних болести и превентивном приступу разних обољења, упознаће нас са важношћу интегративне (холистичке) медицине.
Улаз је слободан, а број места ограничен, тако да би сви заинтересовани требали да се на време јаве и резервишу своја места.
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa