Инфо

25. фебруар 2016.25. феб 2016.
УДОБАН ЖИВОТ

УРЕДИТЕ СВОЈ КУТАК ЗА КУВАЊЕ

Модерне кухиње су једноставне, добро организоване и у њима су одклоњени проблеми који су се јављали у старим кухињама.
Скривањем елемената преградним вратима, добијамо на елеганцији и универзалан простор. Када су упитању боје у модерним кухињама које су тренутно хит, иду од И оних јарких па све до неутралних. За сада су најзаступљеније црвена, наранџаста, тиркизна, сребрна, бела, црна, зелена и крем. Али свакако да сек ао и увек издвајају црна и бела.
При изради кухиња користе се углавном материјали као што су природно дрво и камен, са модерним додиром нерђајућег челика. Радна плоча код готово свих модерних кухиња је од нерђајућег челика који је веома лак за одржавање.
Веома лепо естетски уређена, функционална и једноставна када је упитању одржавање што је веома битно за оне који ће припремати укусна јела и проводити време у овој предивној кухињи.
Желите нешто другачије за вашу кухињу, нешто што није једнобојно а опет се уклапа.
Боје које ће унети свежину у ваш дом, разбудити ваше очи
Светлозелена боја надоместиће природну боју зеленила и допринети натуралном и свежем изгледу. Отворена кухиња у зеленим смелијим нијансама доприноси забаван утисак. Јарко жута, пинк, љубичаста оживљавају простор.
У нешто смиренијем издању за очи су кухиње које такође садрже шаренило али су боје пастелне, коралне и боје морске пене, веома су живе али и веома опуштајуће.
Различите нијансе плаве и тиркизне уносе разиграну топлину међу елементе нерђајућег челика.
Када су упитању мале кухиње, ове живе и разигране боје даће јој особину визуелно много веће кухиње него што она јесте.
Уколико мислите да вам треба декоративних детаља у кухињи а ни сами не знате где би их ставили.
Полице
Полице су решење, оне могу бити веома функционане када је у питању одлагање ствари а ако на њих ставите украсе у виду чинија разних облика и боја могу имати И естетску ноту.
Полице можете израдити и сами, оне једноставније. Потребна вам је веома мало времена и материјала. Који можете и сами офарбати и исцртати по жељи, па оне већ саме по себи могу бити украс који ће донети живост вшој кухињи.
Рустика
Ако желите рустичан изглед, можете отићи на пијацу или оближњи бувљак и на њему ћете сигурно пронаћи неки стари креденац, полицу за књиге, која ће донети потпуно нови изглед вашој кухињи.
Уредите вашу кухињу тако да будете поносни на њу, свака нова промена ће бити пријатан за ваше очи. И више ће те уживати у времену које проводите у њој.
Столови и столице
Уредите вашу кухињу и трпезарију, најлепшим столовима и столицама. Изаберите необичне и несвакидашње столове и столице, дозволите да у ваш дом уђе мало свежине и промена.
Одаберите другачије материјале, комбинујте, боје величине и облике. Добићете оргиналне комаде намештаја на којима ће вам завидети.
У зависности од боје и простора на које желите да сместите столове и столице, одаберите најлепше комаде. Будите необични и другачију у свом одабиру.
Постарајте се да ваши укућани уживају у удобним и пријатним столицама и столовима.
Са пријатним и лепим изгледом, бирајте добар квалитетан и добар материјал на који ћете моћи да рачунате неколико деценија.
Нека ваша трпезарија или кухиња буду угодан простор за ваше укућане.
Мале угаоне кухиње
Погодне за мале просторе и уређење истих. Мале угаоне кухиње згодне за уређивање малих станова.
Сместићете све у кухињу као и да сте у великом пространом стану, мозда и боље организовано с обзиром на то да ће вам све бити при руци.
Такође мале угаоне кухиње су веома погодне ако планирате кухињу у поткровљу. Веома су функционалне и сасвим сигурно ћете искористити сваки делић простора који сте одредили за кухињу.
Веома битно код малих кухиња је битно осветљење да не би изгледало да је цео простор око вас скучен и мрачан. Уколико немате прозор, поставите добро осветљење. Можете такође на један од зидова ставити огледало и тако дати простору на дубини. Слика са ведром темом и светлим бојама такође могу дати свежину малом простору.
У салону намештаја „Матис“, за пензионере могућност куповине преко административне забране на пензију. Шест месеци без камате, или до дванаест месеци са 5% камате. Потребно је са собом понети само личну карту и последњи чек од пензије. Обрадујте себе, или своју децу у салону намештаја „Матис“.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa