Инфо

26. август 2010.26. авг 2010.
РЕКОРДАН БРОЈ УЧЕСНИКА НА ПЕТИМ СЕОСКИМ ОЛИМПИЈСКИМ ИГРАМА ГРАДА ШАПЦА

РИБАРЦИ НАЈУСПЕШНИЈИ

Свеукупни победник пете сеоске олимпијаде града Шапца је Месна заједница Рибари са 62 освојена бода
Протекли викенд у мачванском селу Липолист био је права оаза спортиста који су се надметали у 11 различитих дисциплина на петим Сеоским олимпијским играма. Окупио се рекордан број учесника из 33 месне заједнице.
Игре су почеле у петак утакмицама у малом фудбалу, а свечано отварање уследило је у суботу ујутро. Публику и спортисте поздравио је председник Месне заједнице Липолист Цвеја Косанић, док је олимпијску ватру на терен донео Мирко Рувидић. Члан Градског већа Шапца , Сретен Радовановић је отворио манифестацију и запалио олимпијску ватру.
Овогодишње игре пратила је перфектна организација домаћина, која се потрудила да сви присутни буду добро угошћени. Поред великог броја волонтера, манифестацију су потпомогле и судије које су на различитим бојиштима контролисали такмичења. Громогласни навијачи, бодрили су своје фаворите, а најуспешнија екипа била је Месна заједница Рибари која је овом победом обезбедила учешће на Сеоским олимпијским играма Србије у Жагубици, које у септембру организује Савез за рекреативни спорт Србије. Победнику је припала и награда од милион динара која ће бити намењена за изградњу терена за мале спортове.
Друго место освојио је прошлогодишњи побединк Липолист са 59 освојених бодова, док је треће место припало Месној заједници Змињак са 50 бодова. Четврити са 42 бода су били спортисти из Мајура.
Победничке пехаре најуспешнијим доделио је члан Градског већа Сретен Радовановић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa