Инфо

24. март 2016.24. мар 2016.
САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ РУСКЕ СТРАНКЕ

ТУРИСТИЧКА КАМПАЊА

Руска странка заједно са делом Шабачких Двери и изворним ДСС указује да је режим Вучића, Вулина, Бабића, Ристичевића, који је грађане довео до просјачког штапа успео да коначно организује једну добру ствар.
То је туристичка предизборна кампања Александра Вучића. Сматрамо да без организованог аутобуског превоза и сендвича већина становника није у стању да оде ни до најближег села, а камо ли до градова удаљених и преко 100 километара. Режим Александра Вучића довео је народ на ивицу пропасти, па и тај један сендвич за ону шачицу људи у 84 аутобуса, који су посетили Шабац, у петак 25. марта 2016. године значи много.
Питамо се да ли ће сендвиче добити и војници НАТО пакта који пролазе кроз Србију, Ангела Меркел, Тони Блер, и слични хуманисти који се друже са господином Вучићем.
Руска странка са својим партнерима и пријатељима покушаће да обори режим који се није сетио да осуди срамну пресуду Радована Караџића, који се није сетио да покрене судске поступке који су убили малу Милицу, студенте у Грделичкој клисури и све друге који су прогласили колатералном штетом. Сматрамо да ће након ових избора режим Александра Вучића бити колатерална штета.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa