Инфо

31. март 2016.31. мар 2016.
ТРИБИНА КОАЛИЦИЈЕ „ДВЕРИ-ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА СРБИЈЕ“

ИНТЕРЕС СРБИЈЕ ИЗНАД ИНТЕРЕСА СТРАНАЦА

Систематско уништавање Србије настављено је и током протекле четири године, чему се мора стати на пут, навели су представници коалиције „Двери-ДСС“
Најпре испред штанда у пешачкој зони у центру града, а потом и на трибини у Културном центру, представници коалиције „Двери-Демократска странка Србије“ разговарали су са грађанима Шапца. О актуелним политичким темама прошлог четвртка говорили су потпредседник Демократске странке Србије Драган Маршићанин и лидер покрета Двери Бошко Обрадовић.
- У тренутном сазиву Народне скупштине Републике Србије нема опозиције, као што ни у националним медијима нема критичког мишљења. Александар Вучић, човек који је продао веру за вечеру, једини тв дуел који је имао у последњих неколико година водио је са Јеленом Карлеушом. Нажалост, Вучић је постао Јелена Карлеуша српске политике. Годинама уназад се уништава све што би могло да буде српски интерес, а фаворизују се интереси странаца. Тако је у свим областима живота, јер смо постали колонија. Банке, трговине, фармацеутска индустрија и медији су у рукама странаца. Ова власт ради више у интересу странаца, него у интересу Србије, те смо дошли у ситуацију да се у својој држави ни за шта не питамо. Ми се залажемо за економски патриотизам и подршку домаћим привредницима, нагласио је Обрадовић.
Потпредседник Демократске странке Србије Драган Маршићанин нагласио је да је држава током протекле четири године економски уништена, да су проблеми присутни у свим областима, а посебно у пољопривреди.
- Парадоксално је да у држави која се развијала захваљујући пољопривреди данас странци имају главну реч. Најављује се долазак немачког одгајивача свиња који ће српске пољопривреднике учити томе како да гаје свиње. Па барем људи из Мачве знају тај посао да раде, не треба нико да их учи, већ држава мора да помаже домаћег произвођача, како би био конкурентан, поручио је Маршићанин.
На трибини у Културном центру говорили су и Оливера Перишић, Предраг Вукосавовић и др Александар Павловић.
М.С.М.

Најновији број

19. септембар 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa