Инфо

7. април 2016.7. апр 2016.
ДРУГИ ПОЗИВ НА ДЕБАТУ

Пред целим градом да суоЧимо наШе планове

Градоначелник Небојша Зеленовић други пут позвао вероватног противкандидата на дебату пред целим градом.
Предводим листу коју чине људи истих вредности. Делимо уверење да политика не треба да нас удаљи од наизглед малих, али важних питања која се тичу свих нас. Није нама у Шапцу потребан велики пророк, нити велика, лажна обећања. Не кријем се иза туђег имена. Зато хајде да омогућимо грађанима Шапца да изаберу најбоље јер Шабац је наш!
Поново позивам вероватног противкандидата на јавну дебату пред целим градом. Изненађен сам што морам да понављам позив. Надао сам да особа која обећа једном човеку сваки секунд, сваки милиметар, не само сопственог већ и живота свих Шапчана укључујући и животе наше деце, има довољно храбрости да изађе на јавну дебату пред целим градом.
Има много тога око чега морамо да дебатујемо. Желим вероватном противкандидату да објасним смисао политике и одлуке града Шапца да за културу издвајамо 7% буџета. Морао би он да зна, када год је Србија била под окупацијом и у потпуном културном мраку, Шабац је био културни светионик Србије.
Грађани Шапца морају да знају за кога гласају, шта доноси нечији избор и шта да очекују после избора - даљи развој Шапца или давање секунди и милимитера наших живота неком ко и не живи у нашем граду.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa