Инфо

21. април 2016.21. апр 2016.
ПРЕМИЈЕРСКЕ СУЗЕ

ЈА САМ СРЕЋАН

Моја породица и ја смо се вратили са туристичког путовања. Били смо у Тоскани, у прелепој Италији, виногради, вина, сир, маслине, пршуто, бонђорно, бонасера... Пропустили смо, због тога, недељу дана ову нашу предизборну трку. Нисмо знали шта се све дешава.
Таман смо се вратили у недељу, у пет до осам. Убацио сам оба листића на свом бирачком месту, а онда смо, у једном лепршавом расположењу наше екскурзије, дошли кући и на свим каналима угледали ““ изборне резултате. И није било никаквих изненађења.
Мене изборни резултати не чуде, уопште, али ни мало. Они су велика победа моје екипе „24 минута“ и наше емисије. Ови резултати су гарант да ћемо још четири године имати довољне количине, чак и веће количине глупости које ћемо имати да обрађујемо у нашој емисији. Уз то, биће и још веће количине патетике, демагогије и недостатка недоследности. То и јесте основна сировина наше емисије.
Надамо се да ће власт, која ће сада имати апсолутну већину, смоћи храбрости да самостално формира Владу и да не тражи алиби у коалицијама са другим странчичицама. На тај начин власт ће стећи одговорност да апсолутно буде и зајебавана. И дословно, и још више, и још озбиљније, и још одговорније зајебавана, са много више страна него што је то било до сада. То је пут којим треба ићи. Транспарентност, слобода медија, дакле, све оно за шта се наш владар залаже и ја сам сигуран да ће он остати доследан својим обећањима на путу да од Србије направи једну одговорну, зрелу државу.
То је управо оно чему и ми тежимо. Ми, који ћемо да зајебавамо и ову власт и сваку другу која дође. Велики, велики успех је постигнут на овим изборима, и ја сам срећан човек.
Зоран Кесић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa