Инфо

28. април 2016.28. апр 2016.
ТРЕНИНГ ЦЕНТАР Х2О

НИКО НИЈЕ ПРЕПУШТЕН САМ СЕБИ

Комбинацијом вежби у складу са потребама вашег организма и јасно дефинисаним циљевима долазимо до најбржих и најдугорочнијих резултата
Сваки организам функционише различито, сви смо ми засебне приче. Начин на који је ваша комшиница изгубила нежељене килограме често није добар и за вас, фитнес програм који је некоме преобликовао тело за мање од три месеца у вашем случају нема никаквог ефекта.
Да не би узалуд трошили новац и време најбоље је да се пре почетка бављења било каквим видом физичке активности посаветујете са стручњацима. Управо из тих разлога у Тренинг центру Х2О на Градском базену прва степеница ка постизању витке линије или повратка у форму након повреде је разговор са стручњацима и дефинисање циљева.
-Све почиње са разговором. Нико од наших клијената ни у једном тренутку није препуштен сам себи. Када је реч о персоналним тренинзима, почињемо са тиме да ли је реч о рехабилитацији или скидању масних наслага. Онда правимо програм и дефинишемо циљеве за одређене временске периоде. Поред персоналних тренинга нашим суграђанима су на располагању најквалитетније справе за кардио тренинг и лично вежбање као и поњер плате- наводи тренер Милена Илић.
Оно што Тренинг центар Х2О издваја од других је и могућност комбиновања различитих програма. Такође, Градски базен је једино место у Шапцу где своје вежбање на “сувом“ можете комбиновати са пливањем, а након тренинга се релаксирати у сауни или масажом у Мед Спа Центру Х2О.
-Клијентима увек остављамо могућност комбинације. Дакле, ако је неко дошао на пауњер плате може да искомбинује термине са вежбањем у теретани или аљуа бицом, или са пливањем. Излазимо им у сусрет по свим питањима, па и финансијски. Уколико користе различите програме код нас или у Мед Спа Центру могући су попусти и до 50 одсто, док родитељи чија су деца чланови Ватерполо клуба Шабац имају попуст за коришћење теретане 30 одсто- објашњава Илићева.
УТИСЦИ
-Свакако најискренија препорука за све који би желели да се посвете свом телу и здрављу... Тим феноменалних и посвећених стручњака који воде ваш тренинг... Атмосфера феноменална, музика одлична и сјајан поглед на тек реновиран базен... Хигијена на највишем нивоу- Марко Јокић.
- Идеално место за релаксацију. Уколико водите рачуна о свом телу и здравом начину живота ово је право место за вас. Закажите први тренинг што пре и уверите се и сами-Сузана Ивановић.
Т.Т.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa