Инфо

12. мај 2016.12. мај 2016.
„ЈАНКОВЦИ“ ПРОСЛАВИЛИ ДАН ШКОЛЕ

ВАЈБЕРЧЕ ИЗ ФЕЈСБУКОВЦА

Представљањем најуспешнијих ученика који су током ове школске године освојили бројне награде на окружним и државним такмичењима прошлог петка ОШ „Јанко Веселиновић“ прославила је сто двадесет три године рада.
- Једна дуга традиција на коју смо заиста поносни, а чини ми се да имамо и разлога јер традиција ништа не би вредела да не постоје ови млади људи. Свакако за нас просветне раднике овако лепи тренуци много значе и они нам дају снаге да истрајемо у овом нашем послу, превазиђемо проблеме. Верујте посао нам није нимало лак, не жалимо се, и изнад свега је и јако одговоран. У школи радимо сви оно што најбоље знамо. Само тако можемо да дођемо до неких резултата. Захваљујем се још једном свима на подршци - рекла је директорка Љиљана Стојановић поздрављујући све окупљене у сали Шабачког позоришта испред осамсто ученика и колектива школе.
Ученици старијих разреда извели су на Великој сцени „Љубиша Јовановић“ бајку „Вајберче из Фејсбуковца“ ауторке Татјане Поповић, а у режији Александре Ристић. Музику за ову савремену бајку насталу „у част године књиге и сваког нашег основца“ одабрала је Катарина Цвејић.
О. Г.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa