Инфо

19. мај 2016.19. мај 2016.
ПЛЕЈ ОФ ЗА РУКОМЕТАШЕ ““ 8. КОЛО

„Дубл“ против СуботиЧана

РК „Спартак Војпут“ ““ РК „Металопластика“ 24:25 (13:14)
СЦ „Дудова шума“. Гледалаца: 500. Судије: Боричић и Марковић. Делегат: Пендић. Седмерци: Спартак 3 (3) Металопластика 3 (3). Искључења: Спартак 12, Металопластика 6 минута.
СПАРТАК: Косовић, Ристић, Пекић, Ђекић 5, Перовић, Кнежевић, Љубојевић 2, Лојанчић 2, Радуловић, Дистол 1, Жупањац 9, Јелић 2, Басарић, Ракоција 3, Чупић, Абаџић.
МЕТАЛОПЛАСТИКА: Максимовић, Драгићевић 3 Миловановић, Голубовић 3, Дошен, Мариновић 2, Илић 8, Остојић 5, Алексић, Арсић, Јездимировић 1, Митровић (кап.) 2, Дакић, Ивановић 1, Петровић, Датукашвили.
После шест везаних пораза, ова сезона Шапчанима је донела „дубл“ победа над искусним Спартаком. Требала је, јако је требала, шабачкој екипи победа, за останак у трци за титулом, али пре свега за повратак самопоуздања.
Почело је одлично и коначно је „Металопластика“ била та која је диктирала ритам утакмице. Поново је Илић био у свом елементу и одмах је предност константно била на конту овдашње екипе. Мањи пад у завршници првог дела, није оставио последице на старт наставка. Успешно је одржавана предност. Одбрана је била добра, Остојић се разиграо. Ипак, десио се пад средином наставка, а то су Жупањац, пре свих, али и цео домаћи тим, знали да искористе. Дошли су до вођства и поново се јавио страх. Ипак, овај пут није гост имао права на кикс. Драгићевић и Илић враћају предност, а потоњи, голом у 58. минуту доноси победу.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa