Инфо

19. мај 2016.19. мај 2016.
ШАБАЧКИ МАТУРАНТИ ДЕО ЕВРОПЕ

НАЈЛЕПШЕ ЛИЦЕ ГРАДА

Шабачки матуранти у петак су били део највећег омладинског пројекта у Европи у којем сваке године учествује на десетине хиљада младих. Ове године играло се у 17 европских градова.
На тргу претвореном у плесни подијум, кадрил је играло 484 матураната шабачких школа.
Заменик градоначелника Шапца, Душан Костадиновић, поздравио је ученике који су учествовали у манифестацији „Плес са Европом“ и честитао им завршетак значајног дела школовања, као и то што су данас били део велике европске заједнице. Основна идеја манифестације је да се млади повежу плесом и музиком, како би кроз шест минута синхронизованог плеса сви били као један, без граница, без разлика, без насиља, промовишући мир и заједништво као заједничку жељу човечанства.
-У име града Шапца честитам матурантима завршетак важног дела школовања и то што су данас део велике европске заједнице. Онима који настављају школовање и одлазе у друге градове желим успех и да се врате у свој град, а они који остају да што пре нађу запослење и остваре своје животне планове. Шабац је данас показао своје најлепше лице, лице младости и будућности, окренуто ка Европи, казао је Костадиновић.
Покровитељ Матурског плеса у Шапцу је Град Шабац.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa