Инфо

9. јун 2016.9. јун 2016.

ЧИВИЈАШКИ ХОРОСКОП

Близанац
Како су тек вама наклоњене звезде. Од толико кандидата, да ОН баш ваше име извуче из шешира, вауууу. Бићете премијер Војводине. Само пазите да се не осоколите много. Уме овај да скреше крила у моменту. Само паметно, радикалско-шмекерско-шлихтарски. Само је небо граница.
Рак
Мало вам је што сваке суботе у 24 минута претресете све глупости из Србије, па још морате да се са странцима удружујете и да свашта нешто смишљате. Нешто попут државних удара и убијања премијера. Само још да кренете у бескомпромисну борбу са озонским рупама у омотачу. Много је то чак и за вас. Мада, ако ти странци добро плаћају, што да не.
Лав
Није лако бити српски зет, схватићете то кад тад. Сви мушкарци у фамилији вас грле и љубе по три пута, ташта гура у тањир енормне количине хране, комшују да избегнете са ракијом нема шансе... Али, не дате се ви. Знате како са нама. Постигнете гол и прославите са три прста у ваздуху. Колико човек мора да воли жену да би то урадио? Ако то може да уради један Немац, што химну не би могли да певају сви фудбалери српске репрезентације без обзира одакле су, без да им то неко нареди.
Девица
Мора да прихватите да нисте увек у праву, барен један од вас. Наравно да постоји у овој земљи неко кога занима ко су фантоми који су рушили у Савамали. Што дуже будете то оспоравали и сакривали, то ће интересовање бити све веће. Тако то иде. Него да поновимо савет од раније, бавите се ви лепо својим послом и Бог да вас види. Можда и аванзујете.
Вага
Шта ћете ви на протесту против фантома? Само да нервирате ЊЕГА и његове. С друге стране, ви сте неко ко има свој ниво и достојанство, неко ко је једна од најпоштованијих личности у свету кошарке. И ту сте где сте. Јасна је ваша порука и она боли некога више него што мислите. Важно је бити свој, а ови други који се надају министарским фотељама, да ваљају, били би Дуда.
Шкорпија
Какво црно пролеће у сред лета? Додуше, још неколико дана. Ваша способност да изјавите, или напишете нешто у шта и сами не верујете је фасцинантна. У великом сте проблему, а и сви ми са вама, ако у та баљезгања верујете. Онда нема помоћи. Ни вама, ни нама. Супер је што са њим стално причате о фантомима који су хапсили Милошевића. За једно десетак година доћи ће на ред и ови из Херцеговачке.
Стрелац
Ко каже да не можете боље. Када су сви помислили да после државног удара не може ништа боље да се смисли, односно измисли, ето вас. Убијање Вучића. И што ви више то, то он вас више готиви. Феноменалан склад и мир у свемиру. Шта ли је следеће? Можда ванземаљци отимају спрског премијера и одводе на Марс да тамо покрене производњу са порастом од 2,5 одсто на годишњем нивоу...
Јарац
Понашете се као да је све завршено. Или знате нешто више, или је то део ваше тактике. Мада, утисак је да је све легло на руду. Преживећете и овог пута, али да ли ће и странка, видећемо на следећим изборима. Одмах сте кренули да браните премијера, боље од Небојше из Београда, и то пред странцима. Велики плус.
Водолија
Где су сада душебрижници да вас нападну, нема их. Лепо сте се понудили, како Ватикану, тако и Православљу, да помогнете у разрешавању проблематике везане за Алојза Степинца. Ако ви то не успете, нико неће. Само, молимо вас, без откопавања и есхумације. Није то баш такав случај. Ово је више, онако, на теоријском нивоу. Знате ви то, па ваљда сте неки доктор наука.
Риба
За почетак, још једном упозорите новинаре да угасе мобилне телефоне, можда неко није чуо, или не жели да чује. Можда мало да заузмете чвршћи став, онако радикалски. Ту сте на корак од тога. Стално вас провоцирају, прекидају подпитањима, политички острашћени, цртају вас као стриптизету. Доста више. Време је да свакога поставите на своје место и да коначно откријете који су то фантоми хапсили Слободана Милошевића.
Ован
Зашто ви толико не волите своје суседе? Да ли су то неке трауме из детињства, или несрећне љубав, ко ће то знати. Нисмо ми Срби толико лоши колико нас ви не волите. Па, погледајте молим вас Швајнштајгера. Зар би он волео Србију да смо тако лоши. Можда да ви на канабе, ипак примите Воју Шешеља? Чисто због мира у свету и добросуседских односа.
Бик
Нисте ви жена којој је страх особен. Ви сте неустрашива јунакиња изградње српских путева, како може да вас уплаши то што је објављена слика зграде у којој живите. Београд је мали град, тамо се све зна. Немојте да бринете, неће ништа да се деси. Неће гром у министре. Само храбро напред у нове победе. Ви свој успех одавно мерите километрима, а не милиметрима и секундама.
ПС. У овом Ороскопу нисмо спомињали Игора Мировића, Зорана Кесића, Бастијана Швајнштајгера, Александра Вулина, Душана Ивковића, Небојшу Стефановића, Драгана Ј. Вучићевића, Ивицу Дачића, Томислава Николића, Александра Вучића. Колинду Грабар Китаровић и Зорану Михајловић.
Ненад Кулачин

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa