Инфо

9. јун 2016.9. јун 2016.
ЧЛАНОВИ МУЗИЧКОГ ЗАБАВИШТА ОДРЖАЛИ КОНЦЕРТ У САЛИ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ

НАЈМЛАЂИ НАЈСЛАЂИ

Љубав према музици не мери се по годинама већ по жељи и вољи који су показали најмлађи полазници Музичке школе „Михаило Вукдраговић“. Чланови Музичког забавишта, кога са великом љубављу и ентузијазму води проф. Соња Живковић, претпоследњег дана маја, одржали су концерт за памћење. Уз клавирску пратњу своје учитељице очарали су све присутне својим анђеоским гласићима.
- Иако певају тек неколико месеци научили су преко тридесет песама, бројалице, музичке игре. Упознали су различите инструменте, слушали класичну музику прилагођену њиховом узрасту и наступали чак седам пута. Деца ће памтити своје прве наступе цео живот. Многи ће наставити да похађају Музичку школу и свирање на одабраном инструменту као њихови старији другари који су већ освојили бројне награде и одржали своје прве солистичке концерте - рекла је проф. Соња.
Бројна публика уживала је у дечјим интерпретацијама, осмесима и дивним кореографијама које је осмислила њихова учитељица. Презадовољним малишанима, међу којима најмлађа девојчица има две и по, а најстарији седам и по година, на крају концерта уручене су дипломе. Дипломе као подсећање на лепе тренутке са нотом жала што се ово дружење приближило крају и надом за нова дружења следеће школске године.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa