Инфо

28. јул 2016.28. јул 2016.

СВЕ БЛИЖЕ ТИТУЛИ

Најмлађи кајакаши „Зорке“ стигли су на корак од титуле у мини кајаку и пионирској кајак конкуренцији у Србији. Поменутом циљу Шапчане је приближило 12 медаља освојених у 3. колу одржаном на Борковачком језеру у Руми.
Два једноседа и два двоседа донела су најсјајнија одличја у наш град. Бољи од ривала у својој конкуренцији били су пионири Бранко Лагунџић, као и нада овдашњег кануа Сретен Гачић, победник мини кану трке на 1.000 метара. Највишем месту на постољу радовала су се и два двоседа. Пионирски Лагунџић ““ Арсеновић највише су показали у дисциплини К2 500 метара и њихове клупске колегинице Сарић ““ Јовичић на истој дистанци. У овој трци, „Зорка“ је забележила двоструку победу, с“™обзиром да су друго место освојиле Ненадовић и Суботић.
Шапчанима су припале и четири сребрне и бронзане медаље. У екипном пласману КК „Зорка“ је освојио друго место са 92 бода, шест мање од Таркета, док су пионири били најбољи са 18 бодова. У генералном пласману, у обе конкуренције, после три кола, Шапчани су први. До краја лиге, остала су још такмичења у Бечеју и Земуну.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa