Инфо

28. јул 2016.28. јул 2016.

ЧИВИЈАШКИ ХОРОСКОП

ЛАВ
Полако, али сигурно, изгледа да вас шеф пушта низ воду. Није му лако, али вама је још теже. Ништа вам толико тешко не пада, па чак ни суботње спремање оних 24 стана у Бугарској, као могућност да више не будете на челу престоног града. ОН је лепо рекао да ако се докаже да сте и ви умешали прсте у фантомско рушење Херцеговачке улице, бићете пуштени низ воду. Ипак, и то ће да потраје, видећете.
ДЕВИЦА
И за вас смо сигурни да је успешан период пред вама. Свако ко у ова времена надмудри Хрвате, има велике шансе за оргоман успех. Ви сте храбри, а срећа прати храбре. Ако сте способни да постигнете 25 понена из оне ствари, ви све можете, а ми вам пружамо бескрајну подршку и навијамо свим снагама за вас и Екипу.
ВАГА
Није ништа ново ако кажемо да сте ви прави човек на правом месту. Па, где би друго министар за рад био него на српско-бугарској граници. Има ли тамо некога ко ради, наравно да има. Има ли тамо неких социјалних проблема, има колико хоћеш, Има ли тамо незапослених, каже премијер ““ све мање, али их има. Све је то његов “рејон“. Ионако је Дачић преузео бригу о Хрватској, па ви брже боље да се ухватите у коштац са Бугарима. А и они њихови из Луде Шуме нам разбише Звезду усред Београда.
ШКОРПИЈА
Добро сте знали да ко се последњи смеје, најслађе се смеје. Одрадили сте своју казну, били на клупи за резервне играче и сада сте спремни да се вратите у игру. Где? Па, наравно у Немањину 11, у Владу Србије, као човек од великог поверења. Какав хеликоптер и сексистичке изјаве, пало је то све у воду. Мало плочица у Србији колико их ви можете да залепите, фигуративно ““ наравно.
СТРЕЛАЦ
Први пут у новијој историји Србије нећете ићи на Олипијске игре, већ ћете их пратити путем малих екрана. Да је штета јесте, али тако су одлучили. Доста сте и медаља освојили до сада, а ове су могле да вам буду осме Игре. Нема везе, иде живот даље. Шта будете имали да кажете, рећи ћете после Рија.
ЈАРАЦ
Коначно се и ви бавите мало својим послом, или вам је Вулин дозволио да му улетите у сектор ““ Хрвати. Шта год да покушате, колегу министра за рад не можете да превазиђете. Ипак је то његова територија, онако фигуративно речено, не буквално. Ви волите ноте, било музичке, оне са Миљацке, било оне дипломатске које делите капом и шаком. А, свако би слично поступио када би коначно добио потврду да ће остати у Влади. Како је лепо сада бити ви.
ВОДОЛИЈА
Ми смо се наслушали свакаквих глупости у последње време, а овај знак не да предњачи него је напако добар у томе. Ако је неко мислио да је председник Србије врхунац, зезнуо се. Мртва је трка са вама. Иако сте далеко, у Русији, мала је то раздаљина да би глупост брзо стигла до нас. Зар вам је мало што нам је премијер обећао станове по некој сића цени, него ћете сада ви са вађом чувеном породицом музичара да нам направите станове од 500 евра по квадрату. А, онда је мрмот запаковао чоколаду.
РИБЕ
Ви када се нешто заинатите, нико вам ништа не може. Апсолутно је у реду да прочитате свих 400 и кусур страница свог експозеа. То право вам нико не може одузети, као што нико не може ни да присили опозицију да том читању присуствује. Стручњаци кажу да ће бити потребно 15 сати да се тај експозе прочита, што је прилика де се постигне нови рекорд када је реч о неодласку у тоалет.
ОВАН
Нада умире последња, али немате више стварно чему да се надате. Нису вас ниједном речју споменули на седници Централне отаџбинске управе, односно Председништва СНС. Било је лепо док је трајало, али, искрено, било је нереално да и ви будете део Владе. Питање је да ли ће вас сада опозиционе колеге прихватити као опозиционара. Звезде кажу ““ тешко, али Србија је ово и то чиме се бавите је најстарији занат на свету. Елем, све је могуће.
БИК
Давно смо знали да са вама нема шале. Опасна мала плава. Знамо и да и ви имате председничке амбиције, али нисмо знали да хоћете да рушите викендицу актуелног председника. Наш савет је ““ немојте. Можда и ви будете једног дана председница и замислите да се појави тако неки министарчић и да одлучи да вас обоји у црно, или да вас ошиша. или стави на штикле, колико год то тешко било. Држите се оне народне ““ Рука руку мије.
БЛИЗАНЦИ
Добро ви нама дошли у Рио на Олимпијаду. Као што смо знали да је овогодишњи Роланд Гарос тај, тако знамо да ће и златна медаља засијати на вашим грудима. Зна се да се рад исплати, а ви колико радите, можда само ЈЕДАН ЧОВЕК, може да вам буде конкуренција, али сте ви ипак светлосним годинама испред њега по свему. Играјте своју игру, поен по поен, и немојте да нас штрецате када сервирате за сет или меч. Нама је некако лакше.
РАК
Сви капирају да сте озбиљан играч и мало ко може да вам поверује да не размишљате и о плану “Б“. Наравно да не смете да дозволите себи да останете на једној причи. Шта ако се изјалове напори да постанете председник света? Морате да водите рачуна и о алтернативи, а то је ““ председник Србије. Актуелни председник Србије вероватно више од вас навија да постанете први човек света, јер би он још један мандат ради државни посао, а не да пече ракију у Баточини.
ПС. У овом тексту нисмо спомињали Синишу Малог, Александра Сашу Ђорђевића, Александра Вулина, Братислава Гашића, Јасну Шекарић, Ивицу Дачића, Богољуба Карића, Александра Вучића, Чедомира Јовановића, Зорану Михајловић, Новака Ђоковића и Вука Јеремића.
Ненад Кулачин

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa