Инфо

18. август 2016.18. авг 2016.

КОМШИЈСКИ ИЗАЗОВ

Неће то у суботу, од 16:30 сати, бити само дуел комшија, први после неколико година, биће то и окршај екипа које су првенство започеле са максималним учинком. „Мајур“ и „Јединство“ Штитар, први пут ће одмерити снаге од маја 2014. године.
Мајурци јесу новајлије у Окружној лиги, али су одмах у прва два кола показали да им не треба период привикавања на виши ранг, већ да имају екипу која свакако припада овом нивоу такмичења. Домаћи терен је посебна предност за њих. Добили су кући „Млади Борац“, у Владимирцима растужили „Борац“, а наставак серије желе и против суседног села.
Ипак, „Јединство“ је, чини се, одрадило добар посао у прелазном року током лета и у два кола показало виши квалитет него прошле сезоне. БМР ““ у и Мачви из Богатића дали су укупно шест голова.
- Склопили смо квалитетан и компактан тим и ове године циљамо горњи део табеле. Победе над Петловачом и Мачвом дале су нам самопоуздање. О Мајуру довољно говоре њихови резултати на старту, али ми идемо да се надигравамо са комшијама, а лошији нека пружи руку бољем на крају ““ верује секретар Јединства Дејан Станимировић.
Последњи пут Мајур је дочекао „Јединство“ у мају 2014. године. Иако је те сезоне суботњи домаћин испао и од Штитараца имао чак 25 бодова мање на крају, једна од свега 5 победа екипе из предграђа била је управо над првим суседима, 3:0.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa