Инфо

22. септембар 2016.22. сеп 2016.
ДЕРБИ МЕЂУОПШТИНСКЕ ЛИГЕ „МАЧВА“

РЕАЛАН РЕМИ

ФК “БОРАЦ“ (Ш) ““ ФК „ГОРКИ“ 2:2 (1:1)
Садион Борца. Гледалаца: 150. Гл. судија: Мићић (Шабац), помоћници: Иванковић (Ц. Бара) и Славковић (Бадовинци). Стрелци: Угљешић у 9. и Заблећански у 60. минуту за Горки; Егановић у 29. и 75. за Борац. Жути картони:
БОРАЦ: Радивојевић, Фафулић Ј. Фафулић Ф. Сакић (Шаћировић), Аљић, Селимовић, Цакић, Егановић (Тонковић), Станковић, Милић, Стојић (Зајић).
ГОРКИ: Љ. Угљешић, Д. Заблаћански, Јовановић, С. Угљешић (Лазаревић), Мијаиловић, Симић, С. Заблаћански. Бо. Угљешић, Будимировић (Госпавић), Бр. Угљешић, Илић (Петровић).
Борба за врх у МОЛ „Мачва“ никада није била неизвеснија, све више екипа исказује жељу да буду у Окружној лиги наредне сезоне, а реми у Шапцу, „Горком“ је био довољан да сачува врх.
Када водите два пута, а на крају освојите бод, морате жалити, но када се оцени меч, подела бодова је реалан исход. Тим из Глушаца у вођство је довео Угљешић на старту, а после изједначења Егановића, нова иницијатива гостију донела је и ново вођство средином наставка. Голмана Борца, овај пут, савладао је Заблећански. Ипак, још једном Егановић спречава радост лидера, а свој тим чува у врху.
На папиру, „Горки“ после два дербија, требало би да има лакши посао против Будућности из Змињака у следећем колу, а свакако ће и Шапчани бити фаворити у Липолисту.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa