Инфо

22. септембар 2016.22. сеп 2016.
БАЛКАНСКИ ТЕКВОНДО ШАМПИОНАТ ““ ДУПНИЦА 2016

ТРИ БАЛКАНСКА ШАМПИОНА

Најбољи теквондисти Балкана сусрели су се на 18. Балканском шампионату у Бугарској. Под заставом Србије наступило је 25 теквондиста који су из суседства донели 16 одличја
Више од 500 бораца из 9 земаља имало је сличне амбиције у Дупници. Конкуренција је била јача него претходних година, а све своје ривале савладали су наша два два кадета и један сениор.
Своју доминацију на Балкану још једном је потврдио Милош Гладовић. После сребра на Г1 турниру у Пољској, шабачки репрезентативац међу борцима до 58 кг, није имао равног. Последња препрека, домаћи такмичар, Бојан Бинев савладан је поенима 7:4. Бојан Стефановић, теквондиста Летњиковца освојио је злато у конкуренцији кадета до 45 кг. У финалу је славио против Стаменова (БЈРМ) 14:9. Злато као доказ доминације, у Шабац је донела и једна кадеткиња, Нађа Росић (“Винер Чиви“). Она је била најбоља међу кадеткињама до 51 кг, а у финалу савладала колегиницу из репрезентације Неделовски 11:5.
Међу одличијима, шабачки теквондо је најбогатији сребрима. На само корак од врха заустављени су Иван Карајловић, поражен у неизвесној борби од Рабијца 0:1, односно Вања Мићић, Наташа Лазић, Јована Јелисавчић, Марко Томић, Урош Белановић и Вукашин Каравидић.
“Бронзане“ успомене на Дупницу имаће Зоран Керкез, Вукашин Мојсиловић, Јован Боснић, Зоран Томић, Ксенија Спајић и Јана Богдановић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa