Инфо

29. септембар 2016.29. сеп 2016.
КАРАТЕ И КЕНДО

ШЕСТ ОДАБРАНИХ

Шест шабачких каратиста очекује Светски шотокан шампионат (носиоци мајсторских звања) и Кохаи Светски куп (ученичка звања) у Бугарској. На СК путују: Ана Бојић, Тијана Шајиновић, Игњат Веселиновић, Теодора Митрић и Дејан Дашић, док ће “Шабац“ у Кохаи купу представљати Жељко Милутиновић. Укупно, Србију ће представљати 130 бораца, тренера и делегата Савеза.
КК “КАИШИН“ У БЕОГРАДУ
Млади јуниори Стеван Пекеч и Вељко Јовичић, постали су други и трећи кендо борац овогодишњег међународног Трофеја Београда. Младен Јеличић донео је у Шабац сениорску бронзу. Пекеч и Јовичић успешно су положили испит за стицање ученичких звања, док Стојан Савић, од викенда, носи звање мајстора теквондоа.
МЕДАЉЕ ЗА “САМУРАЈЕ“
Полетарци и наде КК “Самурај“ из Мајура освојили су седам ката одличја на Купу Шампиона у Бањи Ковиљачи, турниру у организацији КК “Шампион“, а под покровитељством КСС. Рогуља, Метикош и Савић славиле су у категорији нада, Ћосић је други пионир, док су полетарци Михаило и Данило Јаковић узели бронзе. Ката тим (Лука Радовановић, Данило и Матеја Јанковић) освојио је позицију два.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa