6. oktobar 2016.6. okt 2016.
UDRUŽENjE HRANITELjA BEOGRAD - PODRUŽNICA ŠABAC ORGANIZOVALO DRUŽENjE POVODOM DEČJE NEDELjE

NAJMLAĐIMA NA DAR

Novoosnovano Udruženje hranitelja Beograd ““ podružnica Šabac u saradnji sa Centrom za socijalni rad, Predškolskom ustanovom „Naše dete“, Humanitarnim udruženjem „Ana“, a uz podršku grada Šapca, prošlog četvrtka na Gradskom trgu organizovalo je povodom Dečje nedelje druženje sa najmlađim Šapčanima.
- Rešili smo da ovaj dan podelimo sa decom, da im sa ovim skromnim programom ulepšamo zajedničke trenutke. Zahvaljujem se svima koji su nam izašli u susret ““ rekla je Branislava Matić, predsednica Udruženja.
Nastup učenika Produženog boravka OŠ „Nata Jeličić“ sa učiteljem Veskom Isailovićem, motorička radionica za decu igraonice „Iskra“ sa umetnicama Jovanom Stanković i Draganom Đurđević i radionice vaspitačica PU „Naše dete“, praćene lepim vremenom, doprinele su sveopštem dobrom raspoloženju.
- Želim da se u ime grada zahvalim hraniteljima, humanim ljudima, koji obavljaju jednu funkciju bez koje zaista, ne znamo u kakvom bi stanju deca koja su ostala bez roditeljskog staranja bila. Meni je izuzetno drago što su oni uspeli da se organizuju. Ovo je već neka druga-treća akcija koju oni imaju i grad ne može da ostane sa strane. Grad mora da podrži, posebno one stvari koje ovoliko znače onima koji su naša budućnost, onima koji su deca iz hraniteljskih porodica ““ izjavio je Božidar Katić, član Gradskog veća.
Nizom umetničkih, muzičkih i senzomotoričkih radionica, druženjem uz igru i pesmu dat je, po mišljenju organizatora, skroman doprinos obeležavanju ovog, za decu, veoma značajnog događaja.
O. G.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa