27. oktobar 2016.27. okt 2016.
JEDNA OD DEVET FIRMI PORODICE PETROVIĆ

Otvoren šabački „Star“ market

Presecanjem crvene vrpce na ulazu, svečano je otvoren prvi šabački „Star“ supermarket. Objekat su otvorili gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović i Vesna Živković, direktorka „Star“ marketa.
Gradonačelnik je pozdravio okupljene Šapčane i zahvalio se porodici Petrović, koja je otvaranjem marketa zaposlila 45 sugrađana.
- Čestitam porodici Petrović i sistemu“Aks“ koji se godinama trude da našim sugrađanima pruže najbolju uslugu. Grad Šabac će se uvek truditi da stvara povoljno poslovno okruženje, koje će podstaći razvoj domaćih firmi. Ponosan sam što danas naše, šabačke firme, mogu da budu konkurencija velikim preduzećima. Očekujem da u narednim godinama „Star“ market postane prepoznatljiv brend, ne samo u Šapcu, već u celoj Srbiji, dodao je gradonačelnik i podsetio da će u Šapcu uskoro početi da radi velika japanska firma „Jazaki“, koja će zaposliti 1.700 novih radnika.
Vesna Živković, direktorka „Star“ marketa, istakla je da je ovaj market jedna od devet firmi porodice Petrović, i da je u prvom krugu posao dobilo 45 radnika.
- Veoma smo ponosni što smo u poslednjih mesec i po dana uspeli da opremimo objekat, jer ovoliki posao veći sistemi rade i po šest ili devet meseci. Prvenstveno smo se povezali sa lokalnim dobavljačima, a zatim i sa republičkim i inostranim. Zahvaljujem se porodici Petrović koja je omogućila da se sve ovo realizuje bez smetnji, istakla je Vesna Živković.
Ona je pozvala građane Šapca da se uvere u kvalitet i cene u „Star“ marketu, ističući parolu ovog objekta „Mi nemamo akcije, mi imamo cene“.



Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa