27. oktobar 2016.27. okt 2016.

Predstavnici Skupštine grada na seminaru

Uvodnom seminaru u okviru projekta “Jačanje nadzorne uloge i javnosti u radu Narodne skupštine ““ druga faza“, koji je početkom sedmice održan u Nišu, prisustvovali su i predstavnici Skupštine grada Šapca. Uvodni seminar imao je za cilj da podstakne i unapredi rad odbornika, kroz pregled njihove uloge i obaveza kao izabranih predstavnika naroda.
Pet šabačkih odbornika ““ Prodan Panić, Milan Gajić, dr Slobodan Popović, Suzana Mitrović i Radenka Gajić i sekretar Skupštine Zlatko Ranković, boravili su u Niš i učestvovali u radu ovog seminara. U Skupštini grada Šapca kažu da je ovo jedan od načina na koji ova institucija podržava sve projekte koji doprinose jačanju kapaciteta odbornika i unapređenju rada Skupštine kroz različita tela i aktivnosti, jer je to način da izabrani predstavnici ostvarujući svoje, ostvare i pravo građana koji su ih izabrali.
Seminar je organizovala Narodna skupština Republike Srbije i UNDP (United Nations Development Programme), a finansira Švajcarska agencija za razvoj i saradnju (Snjiss Agency for Development and Cooperation ““ SDC).

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa