3. novembar 2016.3. nov 2016.
SUPER LIGA SRBIJE ZA RUKOMETAŠICE ““ 8. KOLO

REZULTAT ZA ISTORIJU

ŽRK “MEDICINAR“ ““ ŽJRK „BOR“ 35:25 (18:13)
Sala Gimnazije. Gledalaca: 700. Sudije: Knežević (Vrbas) i Pešić (Crvenka). Sedmerci: Medicinar 6 (3). Isključenja: Medicinar 2; Bor 12 minuta.
MEDICINAR: Glišić, Tanić 4, Rančić 6, Milošević, Aćimović, Kostić 2, Matić, Radović (kap) 14, Ručnov 2, Karić, Perić (10 odbrana), Đurković 2, Stanisavljević 4, Mandić, Kukić, Kecanović 1.
BOR: Ilić (11 odbrana), Jevtov 1, Mihailović (kap) 2, Mrkić 6, Stankovski 4, Simonović T. 2, Simonović M. 2, Marković, Mitić (2 odbrane), Veljković 2, Novaković, Milić 4, Simić 1, Ivković 1.
Medicinar živi jedne od najlepših dana u istoriji. Ređaju se pobede, Šapčanke čvrsto drže vrh, prva jesenja titula overena, a poseta i podrška navijača sve veća. Dobar niz dao je veliko samopouzdanje ovdašnjem timu, što je osetio i Bor. Mlade gošće su počele dobro, imale priključak veći deo prvog poluvremena, ali je svo vreme bilo vidljivo da domaće igraju koliko im je potrebno. Rančić i Tanić su ponele Medicinar, a onda je Ana Radović ušla u svoju seriju golova dopunivši, dobru statistiku asistencija na startu. Plus pet na odmoru samo je nagovestilo rutinsku igru u nastavku. Uživali su gledaoci bez straha od konačnog ishoda, a na kraju je razlika bila i dvocifrena.
- Lepo je videti tabelu i nas na vrhu, ali ne damo da nas to opusti već nam je motiv. Puni samopouzdanja idemo i u Niš, rival je jaka Naisa, no nema razloga da se plašimo bilo koga, uvek težimo pobedi ““ rekao je, posle meča, trener Željko Kukić.
D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa