10. novembar 2016.10. nov 2016.
SAOPŠTENjE ZA MEDIJE

Novi direktor kompanije „TIKKURILA“ ““ Janjušević Đoka

Beograd, 10. novembar 2016. ““ Janjušević Đoka imenovan je za novog direktora kompanije Tikkurila d.o.o. koji je do sada obavljao funkciju Direktora finansija u okviru iste kompanije. Sa više od 15 godina radnog iskustva na ključnim rukovodećim pozicijama u renomiranim multinacionalnim i domaćim kompanijama kao što su Droga Kolinska/Atlantic grupa, Metro Cash & Carry, Centro štampa holding, doprineće daljem jačanju liderske pozicije i ekspanziji poslovanja Tikkurile u Srbiji.
Tikkurila, vodeći proizvođač dekorativnih premaza u Finskoj, Švedskoj i Rusiji, i jedan od vodećih proizvođača u baltičkim zemljama i Poljskoj, u poslednjih nekoliko godina suočena je sa velikim izazovima u celom regionu Balkana. I pored nepovoljnih makroekonomskih trendova i osetljivog poslovnog okruženja Tikkurila je uspela da održi kvalitet proizvoda na visokom nivou i danas je jača nego ikad, po kvalitetu proizvoda, tehnologijama i inovacijama.
O Tikkurili:
Tikkurila potrošačima, profesionalcima i industrijskim korisnicima pruža prilagođena i ekološki održiva rešenja za zaštitu i dekoraciju. Sa istorijom koja traje još od 1862. godine, Tikkurila je vodeći proizvođač dekorativnih premaza u Finskoj, Švedskoj i Rusiji, i jedan od vodećih proizvođača u baltičkim zemljama i Poljskoj.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa