24. novembar 2016.24. nov 2016.

HOROSKOP

STRELAC
Konačno jedan pravi političar koji ima petlju da kaže istinu, a ona glasi ““ ako nemamo svog kandidata za predsednika, pred nama je sunovrat. I tačno je tako. Ako takva partija bude podržala kandidata SNS-a, onda je to stvarno kraj partije kakvu znamo. Sigurno sledi podela i pucanje po šavovima, ali ne bojite se vi toga da budete deo opozicije. Pročiste se redovi, ostanu samo oni koji čvrsto veruju u ideologiju, a oni koji se fotelje drže ko Dačić Miljacke, kad tad prestanu da pevaju.
JARAC
Nije loše da se, s vremena na vreme, malo bavite i poslom za koji vas plaćaju građani Srbije i za koji vas nisu baš oni izabrali, nego ON. To poverenje treba da zaslužite i da se odužite. To nekako najbolje činite kada se bavite diplomatijom, i to sa onim kafanskim šmekom. Uspete sve da nas malo i nasmejete. Nemojte mnogo da zasmejavate strane diplomate, naročito u inostranstvu. Oni nisu toliko otvoreni i opušteni. Nećete mnogo ni da ih zabrinete nekim kontramerama koje spominjete.
VODOLIJA
Kako to sada niste još odlučili da li ćete da se kandidujete. Gde se izgubio onaj elan, želja, u krajnjoj meri i dug prema Srbiji da odradite još jedan mandat. Jesta da ON nikako da podrži ta vaša nastojanja, ali i vi se valjda nešto pitate. Vi ste stvorili NjEGA, a ne ON vas, zar ne? I imate pravo što branite vojsku, ko će da se bori za vojnike nego vrhovni komandant. Neka ste rekli to što ste rekli. Neki su vas prerano otpisali.
RIBE
Vi vidite ono što astrolozi ne vide. Ukazalo vam se da ćemo živeti bolje za dve i po, najduže tri godine, ali nikako da one dođu. Sada podižete lestvicu i kažete da je za Srbiju naredni petogodišnji period ““ zlatno vreme. Možda da malo stanete sa tom licitacijom kada će nam biti bolje. To june nikako da nas mune. Vi dobiste 5.000 dinara, a da niste penzioner, hoće vas, a nas ni to. Velike ljude je teško razumeti, a VI ste tu negde, odmah do Mila, po veličini, konfenkcijskom broju.
OVAN
Vi bi nekako da se ubacite u priču oko zajedničkog nastupa opozicije za predsedničkog kandidata i već ste se izjasnili. A, vidite, to mnogo ne zanima izgleda one koji se nisu nudili NjEMU da budu deo NjEGOVOG kabinete. Mnogi vam to ne opraštaju i ne smatraju istinskom opozicijom. Kada bi malo sačekali, primirili se, i sačekali da on vas pozovu, bilo bi bolje. Ovako trčite pred rudu i samo udaljavate sebe od interesantne borbe za predsednika Srbije.
BIK
Koliko god mislili da to što radite radite ispravno, vreme je da konačno odlučite da li ćete ili ne da se kandidujete. Ovi vas već gaze i pucaju iz svih artiljerijskih oruđa. Niste više samo vi na meniju, ima i drugih kandidata. Zato je vreme za akciju. Možda da razmislite o nekoj drugoj kandidaturi, ako se ova ne pokaže svrsishodnom. Uskoro Beogradu treba novi, pravi gradonačelnik, a ne neki mališa, da ne kažemo ““ kompletan idiot.
BLIZANCI
To vaše kotrljajuće “r“ ume da bude simpatično, ali kada čitate stranice i stranice teksta bez pauze i prilike da neko drugi dođe do reči, to je onda malo naporno. To zahteva malo osveženja, što reče vaš bivši partijski kolega ““ Šarović. Vi znate kako to osveženje izgleda, a zvezde misle da vam treba malo više strpljenja, tolerancije, joge u krajnjoj liniji. Nije sve u životu politika, nešto je i u ljubavi prema nekome ko deli zemlju i vazduh sa vama. Ima danas mnogo tih gurua koji mogu da vam pomognu da dostignete vrhunac stabilnosti u vremenu i prostoru, kao i idealnom skladu sa ljudima koji ne dele vaša politička gledišta.
RAK
Ozbiljno ste zadrmali državni i stranački aparat u Srbiji. Samo ste dozvolili da se malo glasnije porazmisli o vašoj mogućoj kandidaturi i to GA je izvelo iz takta. Morate i vi njega malo da razumete. Onomad vas je podržao u kandudaturi za predsednika sveta, a sada hoćete da pobedite njegovog imaginarnog kandidata za predsednika Srije. Nije mu lako. Zamislite kako bi vam bilo da vi kažete da nećete da se kandidujete za nešto, a znate da ćete na kraju morati to da uradite. Zvezde kažu samo napred, nemate šta da izgubite. Za početak samo treba da se izjasnite.
LAV
Vi ste veoma uspešan ministar. Svega 0,6, ili 0,7 odsto pripadnika Vojske Srbije je protestovalo zbog teškog materijalnog položaja. I imate pravo da budete ponosni na ogroman deo koji se nije pridružio „mangupima“. Dobro je da je i ON ponosan. Budite ponosni, a to što vojska nije zadovoljna, šta se vas to tiče. Znate da oni neće na ulici i udri brigu na veselje.
DEVICA
Kada je neko stručnjak za sve, onda mu se mnogi meridijani otvaraju. Mislili smo, doduše, da za sahrane imamo većeg stručnjaka od vas, ali eto, ON je vas odobrao da idete na Kubu. Što je negde ilogičan izbor, jer će na sahrani biti samo jedan od vas, a oni drugi će ostati ovde da se bave Hrvatima, Bosancima, emigrantima, Sašom Jankovićem i mnogim drugim bitnim stvarima vezanim za vaše bitisanje. Šteta je samo što niste mogli da budete i na sahrani Če Ge Vare, vašeg omiljenog lika, ali malo li je sahrana brata Fidela? Tamo nemojte da štedite na tompusima.
VAGA
I vi ste uspeli da GA iznervirate, ali, ne razumemo zašto. Rekli ste da ćete za tih 5.000 dinara pomoći penzionerima da kupite kondome. Da nećete NjEGA možda da pitate šta da uzmete.? Još samo to nedostaje da vam ON određuje šta ćete da kupite za pare koje su vaše. Samo vi slobodno udrite po tome što želite. Ako neko to ne razume, nije vaš problem. U zdravlju ih koristili.
ŠKORPIJA
Izašao silni neki svet da vas podrži na suđenju iako ste vi taj ko je tužio. Sve fantom do fantoma i po neki kompletni idiot. Čudan i fin neki svet, malo nasilan, ali samo malo, čisto da se stavi do znanja ko je gazda na beogradskom asfaltu. Uvređena vam je čast, pretrpeli ste bol, imali ste problema i sa kolegama, prijateljima, komšijama, šogorima i šurnjajama. Red je da vam svi oni pokažu da niste sami u teškim trenucima, a ovo je po svemu sudeći jedan od takvih. Biće sve u redu, nemojte da se sekirate. Normalno je da očekujete da se deo ljubavi koju dajete bude vraćena i vama.
PS. U ovom Oroskopu nismo spomenuli Branka Ružića, Ivicu Dačića, Tomislava Nikolića, Aleksandra Vučića, Čedomira Jovanovića, Sašu Jankovića, Aleksandra Martinovića, Vuka Jeremića, Zorana Đorđevića, Aleksandra Vulina, Milutina Mrkonjića i Nebojšu Stefanovića.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa