15. decembar 2016.15. dec 2016.
NADMAŠITI SJAJNU SEZONU
KAJAKAŠI STARTOVALI PRIPREME ZA 2017. GODINU

NADMAŠITI SJAJNU SEZONU

Krajem septembra jeste okončana takmičarska sezona za kajakaše, ali veslačku formu šabački reprezentativci održavali su i tokom novembra. Decembar je doneo prelazak u zatvoreni prostor
- Praktično do februara vreme ćemo posvetiti na održavanju fizičke spreme kroz rad u Novom Sadu, našem bazenu i prostorijama kluba. Tri nedelje ćemo po nekoliko dana biti u Novom Sadu, celokupna reprezentacija, a po istom programu nastavljamo u januaru – istakao je trener Uroš Pavlović.
- Prija promena, rad na bazenu, u teretani, trčanje, ergometar. Verujem da ćemo spremni dočekati veslačke treninge pred proleće – dodaje šabački olimpijac Dejan Pajić.
Ponosni na fantastičnu 2016. godinu, obeleženu medaljama na međunarodnim takmičenjima u svim kategorijama, zaokruženu olimpijskom medaljom, u KK „Zorka“ žele da i u narednoj održe visok nivo rezultata.
- Na Igrama smo uz medalju imali i više finala, pre toga smo osvajali medalje na Svetskim kupovima, Svetskim i Evropskim šampionatima, svih kategorija. Olimpijski ciklus završen je na najbolji način, novi je već startovao i cilj je da bude još bolji. Biće 2017. bogata događajima, očekuju nas Svetska i Evropska prvenstva juniora, mlađih seniora i seniora. Očekujem da učestvujemo na svim i da budemo konkurenti za medalje – uveren je Pavlović.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa