Инфо

15. децембар 2016.15. дец 2016.
НАДМАШИТИ СЈАЈНУ СЕЗОНУ
КАЈАКАШИ СТАРТОВАЛИ ПРИПРЕМЕ ЗА 2017. ГОДИНУ

НАДМАШИТИ СЈАЈНУ СЕЗОНУ

Крајем септембра јесте окончана такмичарска сезона за кајакаше, али веслачку форму шабачки репрезентативци одржавали су и током новембра. Децембар је донео прелазак у затворени простор
- Практично до фебруара време ћемо посветити на одржавању физичке спреме кроз рад у Новом Саду, нашем базену и просторијама клуба. Три недеље ћемо по неколико дана бити у Новом Саду, целокупна репрезентација, а по истом програму настављамо у јануару – истакао је тренер Урош Павловић.
- Прија промена, рад на базену, у теретани, трчање, ергометар. Верујем да ћемо спремни дочекати веслачке тренинге пред пролеће – додаје шабачки олимпијац Дејан Пајић.
Поносни на фантастичну 2016. годину, обележену медаљама на међународним такмичењима у свим категоријама, заокружену олимпијском медаљом, у КК „Зорка“ желе да и у наредној одрже висок ниво резултата.
- На Играма смо уз медаљу имали и више финала, пре тога смо освајали медаље на Светским куповима, Светским и Европским шампионатима, свих категорија. Олимпијски циклус завршен је на најбољи начин, нови је већ стартовао и циљ је да буде још бољи. Биће 2017. богата догађајима, очекују нас Светска и Европска првенства јуниора, млађих сениора и сениора. Очекујем да учествујемо на свим и да будемо конкуренти за медаље – уверен је Павловић.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa