2. mart 2017.2. mar 2017.
POSLE BAGERA STIGLE I DAČIJE
ŠABAČKI VODOVOD OBNOVIO VOZNI PARK SA DONACIJOM KFNj BANKE

POSLE BAGERA STIGLE I DAČIJE

Šabački vodovod odnedavno je bogatiji za deset dačijinih vozila čime je u potpunosti modernizovan vozni park. Ova vozila su obezbeđena zahvaljujući donaciji KFNj banke, a vrednost nabavke je iznosila oko 100.000 evra.
Prema rečima direktorke JKP „Vodovod Šabac“ Daniele Lovrin Gavrilović, ovo je još jedan uspešno realizovan projekat kojim je obezbeđena modernizacija preduzeća.
Donacija nemačke KFNj banke, inače, obezbedila je šabačkom vodovodu nabavku novih građevinskih mašina i vozila. U ovom šabačkom javnom preduzeću ističu da će se zamena stare, dotrajale opreme modernim mašinama evidentno odraziti i na uštedu u poslovanju.
U „Vodovod“ su već stigla dva moderna bagera koji su stavljeni u funkciju.
- Zahvaljujući ovoj donaciji, šabački vodovod je faktički promenio i modernizovao vozni park koji je bio stariji od 15 godina. Nove građevinske mašine, ali i vozila, uticaće na efikasnije poslovanje, brže intervencije i uštede – ističe Lovrin Gavrilović.
Vodovod je i do sada imao određenu mehanizaciju, ali dobijanjem ove donacije opremljeni su da na najbolji način obavljaju svoj posao.
- Tu pre svega mislim na radove na izgradnji vodovodne mreže i priključaka kanalizacije koja se sa ovom mehanizacijom može uraditi. I stim u vezi je sigurno da ćemo biti mnogo produktivniji – zaključila je direktorka JKP „Vodovod Šabac“.
N. K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa