9. mart 2017.9. mar 2017.
MIRNA NEDELjA
IZ POLICIJSKE UPRAVE ŠABAC

MIRNA NEDELjA

Prema podacima PU Šabac, između dva utorka dogodile su se četiri saobraćajne nezgode u kojima je lakše povređena jedna osoba. Evidentirane su četiri krađe i jedno razbojništvo.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu zaplenili su 220 grama heroina u pretresu stana koji koriste S. P. (1978) i S. M. (1980) iz Vranja. Heroin je bio upakovan u pet paketića i sumnja se da je bio namenjen daljoj prodaji. Policija je uhapsila S. P. i S. M. i njima je, po nalogu zamenika višeg javnog tužioca u Šapcu, određeno zadržavanje do 48 časova zbopostojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Pripadnici PU Šabac ponovo su imali dosta uspeha na polju suzbijanja ilegalne trgovine duvanom. Zaplenili su oko 10.000 paklica cigareta, čija se vrednost procenjuje na više od 2.200.000 dinara. Cigarete su pronađene prilikom kontrole dva putnička vozila.
Prilikom pretresa stana i drugih prostorija dvojice muškaraca u okolini Vladimiraca i Bogatića zaplenjeno je 1.380 kilograma duvana u listu i 2.000 paklica cigareta „česterfild“.
Duvan je uz potvrdu oduzet, a protiv osumnjičenih policija će podneti krivične prijave, u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena trgovina.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa