Инфо

9. март 2017.9. мар 2017.
МИРНА НЕДЕЉА
ИЗ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ ШАБАЦ

МИРНА НЕДЕЉА

Према подацима ПУ Шабац, између два уторка догодиле су се четири саобраћајне незгоде у којима је лакше повређена једна особа. Евидентиране су четири крађе и једно разбојништво.
Припадници Министарства унутрашњих послова у Шапцу запленили су 220 грама хероина у претресу стана који користе С. П. (1978) и С. М. (1980) из Врања. Хероин је био упакован у пет пакетића и сумња се да је био намењен даљој продаји. Полиција је ухапсила С. П. и С. М. и њима је, по налогу заменика вишег јавног тужиоца у Шапцу, одређено задржавање до 48 часова збопостојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.
Припадници ПУ Шабац поново су имали доста успеха на пољу сузбијања илегалне трговине дуваном. Запленили су око 10.000 паклица цигарета, чија се вредност процењује на више од 2.200.000 динара. Цигарете су пронађене приликом контроле два путничка возила.
Приликом претреса стана и других просторија двојице мушкараца у околини Владимираца и Богатића заплењено је 1.380 килограма дувана у листу и 2.000 паклица цигарета „честерфилд“.
Дуван је уз потврду одузет, а против осумњичених полиција ће поднети кривичне пријаве, у редовном поступку, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело недозвољена трговина.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa