16. mart 2017.16. mar 2017.
STAN U MESARCIMA
U GODINI BORBE PROTIV SIVE EKONOMIJE U SRBIJI

STAN U MESARCIMA

U državnoj akciji “Uzmi račun i pobedi” Vladimirci su bili pod skutima sreće. Tačnije porodica Grković iz Mesaraca kod Debrca mesto je gde u hamburgeriji radi Marina Grković čije je ime izvučeno posle par nepotpunih koverata.
Sreća bira i to su ovaj put bili Grkovići koji se bave poljoprivredom i brzom hranom. Marina koja ima 36 godina živi sa suprugom Darkom koji je muzičar i sinom Stefanom koji ima 17 godina i kćerkom Andrejom koja broji 13 leta, te junakinjom priče Svetlanom koja iako ima samo devet godina nosi ključne zasluge za veliku nagradu.
- Svetlana me nagovorila da pošaljem oko 20 koverata sa računima očekujući auto kao nagradu. Eto stan i to u Beogradu stvara nevericu i posle nekoliko dana jer pobediti među onolikim potencijalnim dobitnicima je ravno čudu. Mi smo učestvovali par puta u igrama na sreću i bili ubeđenja da nikada nećemo osvojiti ništa. Stan u Beogradu je više od premije jer sin će ubrzo na studije i eto glavobolje manje, zbunjeno je rekla Marina.
Svi odreda čestitaju i Svetlani koja je iznedrila ideju za učestvovanje i pomogla da stan stigne u Mesarce.
- Treba i mlađe poslušati povremeno a naša mezimica je eto pomogla da se za Mesarce i Debrc te opštinu Vladimirci čuje širom Srbije, zaključuje Marina.
S.K.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa