Инфо

Берза

  • aero 1.750 ▲ 2,40%
  • fito 2.810 ▲ 0,36%
  • kmbn 1.950 ▲ 0,98%
  • lsta 439 ▼ -1,35%
  • mtlc 2.050 ▼ -0,49%
  • niis 710 ▼ -1,11%
(16. март 2017.)
Поетско-музиЧко веЧе поводом Дана Жена

ПЕВАМО ЗА ВАС

Да хладно време и киша нису успели да умање сјај поетско-музичке вечери „Певамо за вас“ поводом Дана жена показује и добар одзив посетилаца
ПЕВАМО ЗА ВАС
Библиотеке „Политика“ у Крупњу који су у уторак 7. марта 2017. године дошли како би уживали у програму и наступу ученика основне и средње школе, младих песника, завичајних писаца и музичких стваралаца Крупња и Рађевине.
- Било је лепо чути ове младе музичаре и песнике који су говорили своје стихове. Заиста би требало да има оваквих вечери више зато што Крупањ има потенцијал којег није ни свестан. Има заиста оних који изузетно певају, свирају и изузетно добро пишу. Треба им дати шансу и подстицај – импресије су професорке српског језика Вере Петровић.
Млади песник Душко Матић први пут јавно чита своје песме, пише још од средње школе и инспирацију проналази у свему што је креативно:
- Углавном пишем љубавну поезију, вечерас је било јако занимљиво и част је и задовољство бити на оваквом месту са тако талентованим људима, од најмлађих до најстаријих. Ово је за мене једно лепо искуство и искористио бих прилику да свим дамама пожелим срећан празник.
Један од главних „криваца“ за овај догађај је песник и музички стваралац Цветко Вилотић:
- Задовољан сам јер смо имали прилику да певамо и говоримо своје песме женама које то заслужују. Жене заслужују и љубав и песму и сву пажњу коју смо им пружили. Оне су нама песницима најчешће и инспирација за писање песама. Овде су се три младости саставиле и чине једну младост - говори Цветко и додаје да се често дружи са младима јер су, како он воли да се нашали - младост и лепота прелазни.
Д. Ж

Најновији број

11. јануар 2018.

Најновији број